Pracownia organizacji żywienia. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne
Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Pracownia organizacji żywienia. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne
Joanna Duda, Sebastian Krzywda
- Producent: WSiP
- Rok produkcji: 2018
- ISBN: 9788302149764
- Ilość stron: 160
- Format: 20.5 x 29 cm
- Oprawa: Miękka
1-3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Opis: Pracownia organizacji żywienia. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne - Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej i drugiej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia. Organizowanie produkcji gastronomicznej).
Każdy rozdział publikacji zawiera krótki wstęp teoretyczny oraz karty pracy z zadaniami. Różnorodne ćwiczenia ułatwią nauczycielowi prowadzenie zajęć w szkolnej pracowni, a uczniowi pozwolą wyszlifować potrzebne umiejętności. Zadania skonstruowane są tak, by wyrobić nawyk myślenia i starannego wykonywania poleceń. Publikacja zachęca ucznia do wnikliwej i uczciwej oceny własnych umiejętności. Może także stanowić cenny materiał ćwiczeniowy i powtórzeniowy dla osób przystępujących eksternistycznie do egzaminu zawodowego.
Szczegóły: Pracownia organizacji żywienia. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne - Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Tytuł: Pracownia organizacji żywienia. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne
Autor: Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Producent: WSiP
Seria: Praktyczna nauka zawodu
ISBN: 9788302149764
Kategoria: Podręczniki
Technikum
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok produkcji: 2018
Ilość stron: 160
Format: 20.5 x 29 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.395 kg
Recenzje: Pracownia organizacji żywienia. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne - Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Inne pozycje tego autora: Joanna Duda, Sebastian Krzywda (5)
- Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Hotelarstwo. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Tom IV. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - miękka
- Obsługa konsumenta. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - Miękka
- Pracownia organizacji żywienia. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - Miękka
- Repetytorium i testy egzaminacyjne. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15 / TG.16. Egzamin zawodowy. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - Miękka
- Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań... cz.2 (WSiP) -