Kurs pieczenia chleba
Dan Lepard, Richard Whittington
Kurs pieczenia chleba
Dan Lepard, Richard Whittington
- Wydawnictwo: RM
- Rok wydania: 2011
- ISBN: 9788377735763
- Ilość stron: 160
- Format: 16.0x20.5cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Kurs pieczenia chleba - Dan Lepard, Richard Whittington
Jeśli masz ochotę na samodzielnie upieczony chleb z jabłkami, ziemniakami i rozmarynem, kaszą manną, czosnkowy czy z serem roquefort i orzechami włoskimi, ta książka jest właśnie dla Ciebie!
Dowiesz się z niej, jak tradycyjnymi metodami i z wykorzystaniem najlepszych składników upiec wiejskie pieczywo na zakwasie, klasyczne francuskie bagietki, włoską focaccię, pikantne bochenki z przyprawami i kuszące słodkie bułeczki.
Wszystkie techniki i etapy prac (od robienia zakwasu, wyrabiania ciasta aż po kształtowanie bochenków, bułek i rogali) dokładnie opisano i zilustrowano. Kolorowe fotografie pieczywa świeżo wyjętego z piekarnika zachęcają do tego, by natychmiast zabrać się do pieczenia!Producent:
Wydawnictwo RM sp. z o.o.
Mińska 25
03-808 Warszawa (PL)
tel: 22 870 60 46
email: [email protected]
Szczegóły: Kurs pieczenia chleba - Dan Lepard, Richard Whittington
Tytuł: Kurs pieczenia chleba
Autor: Dan Lepard, Richard Whittington
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788377735763
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 160
Format: 16.0x20.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.29 kg