Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciasta. Kwalifikacja T.3.3. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywności. Szkoły ponadgimnazjalne 2016

Podręcznik

Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciasta. Kwalifikacja T.3.3. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywności. Szkoły ponadgimnazjalne
2016

  • Producent: WSiP
  • Rok produkcji: 2016
  • ISBN: 9788302157110
  • Ilość stron: 96
  • Format: 17 x 24 cm
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 68,40 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 68,40 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciasta. Kwalifikacja T.3.3. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywności. Szkoły ponadgimnazjalne - Krystyna Jarosz

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach piekarz i technik technologii żywności. Realizuje treści z zakresu trzeciej części kwalifikacji T.3 (Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciasta). W publikacji szczegółowo omówiono przygotowanie ciasta do wypieku i sam wypiek oraz opisano poszczególne etapy tych procesów. Wskazano czynniki wpływające na wydajność i jakość wypieku. Wiele uwagi poświęcono poszczególny urządzeniom używanym na tym etapie technologicznym. Porównano różne rodzaje pieców. Bogaty materiał ilustracyjny pomaga w poznawaniu nowych zagadnień, a pytania sprawdzające i ćwiczenia praktyczne pozwalają na systematyczne utrwalanie wiedzy.


Szczegóły: Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciasta. Kwalifikacja T.3.3. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywności. Szkoły ponadgimnazjalne - Krystyna Jarosz

Tytuł: Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciasta. Kwalifikacja T.3.3. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywności. Szkoły ponadgimnazjalne
Podtytuł: 2016
Autor: Krystyna Jarosz
Producent: WSiP
ISBN: 9788302157110
Kategoria: Podręczniki
Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej

MEN: 2016
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok produkcji: 2016
Ilość stron: 96
Format: 17 x 24 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.158 kg


Recenzje: Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciasta. Kwalifikacja T.3.3. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywności. Szkoły ponadgimnazjalne - Krystyna Jarosz

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: