Zapiski kulinarne
Ewa Wachowicz
Zapiski kulinarne 
                          Ewa Wachowicz
- Wydawnictwo: Ewa Wachowicz
- Rok wydania: 2016
- ISBN: 9788360169063
 
- Ilość stron: 164
- Format: 16x23,5 cm
- Oprawa: okładka twarda
Niedostępna
Opis: Zapiski kulinarne - Ewa Wachowicz
Zapiski kulinarne na każdą porę roku to książka nieco zaskakująca, bowiem tym razem Ewa postanowiła wydać coś w rodzaju zeszytu, na kartach którego każdy czytelnik będzie mógł zapisać własne receptury, a następnie umieścić je w spisie treści.
Całość podzielona jest na cztery części, odpowiadające porom roku. We wstępie Ewa wspomina o pierwszym zeszycie kulinarnym, który założyła mając zaledwie 11 lat. Pisze też, iż nadal mimo postępu technologicznego lubi spisywać receptury odręcznie, a jeśli akurat nie ma pod ręką czystej kartki, zdarza się jej notować na jednorazowych serwetkach. Dlatego też autorka ma nadzieję, że ta nietypowa książeczka szybko zapełni się doskonałymi przepisami.Kraj produkcji: Polska
Producent:
EWA WACHOWICZ-PROMISS
Ks. Stefana Pawlickiego 2/U17
30-320 Kraków (PL)
tel: 122667948
email: [email protected]
Szczegóły: Zapiski kulinarne - Ewa Wachowicz
Tytuł: Zapiski kulinarne
Autor: Ewa Wachowicz
Wydawnictwo: Ewa Wachowicz
ISBN: 9788360169063
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 164
Format: 16x23,5 cm
Oprawa: okładka twarda
Waga: 0.492 kg
Recenzje: Zapiski kulinarne - Ewa Wachowicz
Podobne do: Zapiski kulinarne - Ewa Wachowicz
- 
 Niedostępna
- 
 Niedostępna
- 
 Niedostępna
- 
 Niedostępna
- 
 Niedostępna
- 
 Niedostępna
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Inne pozycje tego autora: Ewa Wachowicz (7)
- Ewa gotuje (Promiss) - Twarda
- Tajniki suszenia żywności (Galaktyka) - broszurowa
- Wszystkie korony Ewy Wachowicz. Miss i cała reszta (Znak Horyzont) - Twarda
- Proste przyjemności. (Luna) - Miękka ze skrzydełkami
- Pyszne chwasty. Wydanie rozszerzone (Pascal) - Twarda
- Kobiece gadanie (Rebis) - Twarda
- Miss. Zabójstwo Agnieszki Kotlarskiej (Agora) - Miękka ze skrzydełkami



 
 
 
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                  
 
											 
											 
											 
											 
											 
											