Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej
Konarzewska Małgorzata, Lada Ewa Hanna, Zielonka Barbara
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej
Konarzewska Małgorzata, Lada Ewa Hanna, Zielonka Barbara
- Wydawnictwo: Rea
- Rok wydania: 2012
- ISBN: 8371418180
- Ilość stron: 248
- Format: 16.5x23.5cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej - Konarzewska Małgorzata, Lada Ewa Hanna, Zielonka Barbara
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową Kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.
Treści podręcznika obejumją następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne oraz wentylacyjne; materiały konstrukcyjne stosowane w urządzeniach gastronomicznych; maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców; aparatura grzejna; aparatura chłodnicza; maszyny do mycia naczyń; transport wewnętrzny w zakładzie.
Podręcznik stanowi niezbędną pomoc dla uczniów, którzy podejmą pracę w nowocześnie wyposażonych zakładach gastronomicznych.
Szczegóły: Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej - Konarzewska Małgorzata, Lada Ewa Hanna, Zielonka Barbara
Tytuł: Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej
Autor: Konarzewska Małgorzata, Lada Ewa Hanna, Zielonka Barbara
Wydawnictwo: Rea
Kod paskowy: 9788371418181
ISBN: 8371418180
Kategoria: Podręczniki
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2
MEN: 20/2004
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 248
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.405 kg