Żywienie i usługi gastronomiczne Część XI Obsługa klientów w branży gastronomicznej

Książka

Żywienie i usługi gastronomiczne Część XI Obsługa klientów w branży gastronomicznej

  • Wydawnictwo: Format-AB
  • Rok wydania: 2017
  • ISBN: 9788389184719
  • Ilość stron: 212
  • Format: 16.5x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 43,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 43,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Żywienie i usługi gastronomiczne Część XI Obsługa klientów w branży gastronomicznej

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji: T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych oraz T.6. Sporządzanie potraw i napojów.

Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach.

Podręcznik ma na celu przekazanie wiedzy na temat kompleksowej i profesjonalnej obsługi klienta w branży gastronomicznej oraz przygotowanie ucznia do jej praktycznego wykorzystania. Treść merytoryczną publikacji wzbogacają zdjęcia, rysunki i tabele, co pozwala na szybkie i efektywne przyswajanie materiału. Informacje teoretyczne poparto licznymi przykładami ilustrującymi różnorodne sposoby ich funkcjonalnego zastosowania. Pozycję tę rekomendujemy nie tylko uczniom techników żywienia i usług gastronomicznych, lecz także osobom pracującym w branży gastronomicznej.


Szczegóły: Żywienie i usługi gastronomiczne Część XI Obsługa klientów w branży gastronomicznej

Tytuł: Żywienie i usługi gastronomiczne Część XI Obsługa klientów w branży gastronomicznej
Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184719
Kategoria: Podręczniki
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 212
Format: 16.5x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.382 kg
Redakcja: Bilska Beata


Recenzje: Żywienie i usługi gastronomiczne Część XI Obsługa klientów w branży gastronomicznej

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×