Pracownia obsługi klientów. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne
Piotr Dominik
Pracownia obsługi klientów. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne
Piotr Dominik
- Producent: WSiP
- Rok produkcji: 2018
- ISBN: 9788302150456
- Ilość stron: 168
- Format: 20.5 x 29 cm
- Oprawa: miękka
2 - 3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Opis: Pracownia obsługi klientów. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne - Piotr Dominik
Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.15. (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).
Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, które przypomina podstawowe wiadomości, i karty pracy z zadaniami i ćwiczeniami. Publikacja proponuje różnorodne ćwiczenia wzbogacone licznymi ilustracjami – od zadań praktycznych, które uczeń ma wykonywać w czasie zajęć w szkolnej pracowni, poprzez uzupełnienie tekstu, pytania otwarte i zamknięte, po propozycje projektów do zrealizowania w trakcie wycieczek lub praktyk zawodowych. Książka kładzie nacisk na uważne wykonywanie zadań, zachęca ucznia do wnikliwej samooceny i skłania do wyciągania wniosków. Publikacja może też stanowić cenny materiał powtórzeniowy dla osób przystępujących eksternistycznie do egzaminów.
Szczegóły: Pracownia obsługi klientów. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne - Piotr Dominik
Tytuł: Pracownia obsługi klientów. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne
Autor: Piotr Dominik
Producent: WSiP
Seria: Praktyczna nauka zawodu
ISBN: 9788302150456
Kategoria: Podręczniki
Technikum
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok produkcji: 2018
Ilość stron: 168
Format: 20.5 x 29 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.415 kg
Recenzje: Pracownia obsługi klientów. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne - Piotr Dominik
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Inne pozycje tego autora: Piotr Dominik (20)
- Jazz Tribute To Michael Jackson (Digipack) (Polskie Radio S.A.) -
- Niemiecki Superkurs (Lingo) - Miękka
- Aleksander Jackiewicz (Scholar) - Miękka
- BHP w branży gastronomicznej. Podręcznik do kształcenia zawodowego. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - miękka
- Tim i Miki w Krainie Psikusów (Ongrys) - Miękka
- Przygotowanie pieczywa do dystrybucji. Kwalifikacja T.3.4. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywności. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - miękka
- Pracownia obsługi klientów. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - miękka
- Miłość jest warta starania. (Agora) - twarda
- Kurs zwycięstwa nad lękiem (eSPe) - Miękka
- Wolność (MTJ) - Digipack
- Retronowa (Lou & Rocked Boys) -
- Peron literacki dla Cynki (Krywaj) - Miękka
- Kawiarenka poetycka 4 (Krywaj) - miękka
- Peron literacki Antologia (Krywaj) - miękka
- Peron literacki dla Ani (Krywaj) - Miękka
- Dzisiaj trzeba wybrać (Esprit) - Miękka
- Żywot bardzo cudowny świętej Małgorzaty córki króla Beli Czwartego (Avalon) - twarda
- Wakacje detektywa Pozytywki. Tom 6 (Nasza Księgarnia) - Twarda
- Psychiatria interdyscyplinarna przypadki kliniczne (Medical Tribune) - Miękka
- Teatr 7-8/2024 (Instytut Książki) -