399 przetworów na zimę na słodko, na ostro, z mięsem i ...
Bellersen Quirini Cosima
399 przetworów na zimę na słodko, na ostro, z mięsem i ...
Bellersen Quirini Cosima
- Wydawnictwo: Delta W-Z
- Rok wydania: 2017
- ISBN: 9788371758737
- Ilość stron: 144
- Format: 17.0x23.5cm
- Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Niedostępna
Opis: 399 przetworów na zimę na słodko, na ostro, z mięsem i ... - Bellersen Quirini Cosima
W poradniku znajdziemy wiele różnorodnych pomysłów, zachęcających do robienia przetworów i stanowiących alternatywę dla kupnych, gotowych produktów.
Chcesz samodzielnie zawekować coś więcej niż tylko dżem, warzywa lub mięso? A jakby tak zamknąć w słoikach kiełbaski curry, a puszkach chleb? Autorka przedstawia 399 doskonałych przepisów, dzięki którym nauczymy się wekować wszystko: od warzyw i owoców po mięs, ryby, zupy i inne potrawy.
Ich zrobienie nie wymaga ani przesadnego nakładu pracy ani nie jest drogie.
Szczegóły: 399 przetworów na zimę na słodko, na ostro, z mięsem i ... - Bellersen Quirini Cosima
Tytuł: 399 przetworów na zimę na słodko, na ostro, z mięsem i ...
Autor: Bellersen Quirini Cosima
Wydawnictwo: Delta W-Z
ISBN: 9788371758737
Tytuł oryginału: 399 x einlegen einkochen - Marmelade, Gemuse, Sauerkraut, Und mehr einmachen
Język oryginału: niemiecki
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 144
Format: 17.0x23.5cm
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Waga: 0.465 kg