Kiszonki i fermentacje

Książka

Kiszonki i fermentacje

  • Wydawnictwo: Pascal
  • Rok wydania: 2016
  • ISBN: 9788376429250
  • Ilość stron: 240
  • Format: 16.5x24.0 cm
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 39,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 39,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Kiszonki i fermentacje - Aleksander Baron

Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance. Tradycyjne potrawy w nowej aranżacji bigos z ogórków, żur na zakwasie z kaszy gryczanej czy gołąbki w liściach jarmużu. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. I w dodatku naturalnie, zdrowo i smacznie.

Aleksander Baron charyzmatyczny szef kuchni znanej warszawskiej restauracji Solec 44. Pierwszą kiszonkę zrobił przypadkiem. Dziś jest najlepszym w Polsce znawcą sztuki fermentacji i zaprasza nas do eksperymentów z przyzwyczajeniami polskiego podniebienia.

 


Szczegóły: Kiszonki i fermentacje - Aleksander Baron

Tytuł: Kiszonki i fermentacje
Autor: Aleksander Baron
Wydawnictwo: Pascal
ISBN: 9788376429250
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 240
Format: 16.5x24.0 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.42 kg


Recenzje: Kiszonki i fermentacje - Aleksander Baron

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Podobne do: Kiszonki i fermentacje - Aleksander Baron



Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:

Inne pozycje tego autora: Aleksander Baron (1)