Menedżer gastronomii Część 1 i 2

Książka

Menedżer gastronomii Część 1 i 2

  • Wydawnictwo: MOJA Consulting
  • Rok wydania: 2020
  • ISBN: 9788393944859
  • Ilość stron: 454
  • Format: 17.0x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 184,80 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 184,80 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Menedżer gastronomii Część 1 i 2 - Jan Marek Mołoniewicz

Nowość wydawnicza, jedyna taka pozycja na polskim rynku.
Ten wyjątkowy poradnik to kompendium wiedzy o zarządzaniu gastronomią w dwóch częściach. Część pierwsza dotyczy: otwierania lokalu, marketingu, menu, obsługi gościa oraz zarządzania jakością. Część druga: zaopatrzenia, kontroli kosztów i zysków, zarządzania siecią lokali oraz zarządzania personelem.
Wiedza zawarta w książce jest wynikiem wielu lat pracy autora na różnych stanowiskach w firmach gastronomicznych. Doświadczenie akademickie i praca jako doradca biznesowy są dodatkową gwarancją, że  przedstawione tematy zawierają wiedzę opartą na solidnych biznesowych podstawach i sprawdzoną na polskim rynku. Szerokie doświadczenie zawodowe autora sprawia, że książka ma charakter niezwykle praktyczny.
W poradniku podano wiele przykładów ? wszystkie one są zaczerpnięte z życia. Stanowią fragment polskiej rzeczywistości gastronomicznej i służą za dobrą podstawę do przemyśleń.
?Menedżer gastronomii, podobnie jak poprzednia książka tego autora ?Ciemna strona Gastronomii ? jak skutecznie przeciwdziałać nieuczciwości pracowników?, zawiera przykłady gotowych do zastosowania narzędzi menedżerskich, jest napisana w przystępnej formie, a lekturę uprzyjemniają satyryczne rysunki.
Poradnik ten polecany jest przez ekspertów od zarządzania lokalami gastronomicznymi.
Jan Marek Mołoniewicz (MBA) ? praktyk gastronomii oraz specjalista zarządzania z wieloletnim doświadczeniem w sieciach restauracji w Polsce i za granicą. Znany ekspert i doradca, właściciel firmy szkoleniowej, trener oraz autor poradników biznesowych. Pomysłodawca i wykładowca studiów podyplomowych ?Nowoczesna organizacja i zarządzanie w gastronomii? w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.


Szczegóły: Menedżer gastronomii Część 1 i 2 - Jan Marek Mołoniewicz

Tytuł: Menedżer gastronomii Część 1 i 2
Autor: Jan Marek Mołoniewicz
Wydawnictwo: MOJA Consulting
ISBN: 9788393944859
Języki: polski
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 454
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.78 kg


Recenzje: Menedżer gastronomii Część 1 i 2 - Jan Marek Mołoniewicz

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: