Internacjonalizacja polskich mikro- i małych przedsiębiorstw w procesie integracji europejskiej i globalizacji
Joanna Duda
Internacjonalizacja polskich mikro- i małych przedsiębiorstw
w procesie integracji europejskiej i globalizacji
Joanna Duda
- Wydawnictwo: Difin
- Rok wydania: 2017
- ISBN: 9788380854369
- Ilość stron: 420
- Format: 16.0x23.0cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Internacjonalizacja polskich mikro- i małych przedsiębiorstw - Joanna Duda
W związku z niskim stopniem umiędzynarodowienia polskich mikro- i małych przedsiębiorstw, celem książki jest identyfikacja barier internacjonalizacji oraz aktualnie stosowanych strategii i modeli umiędzynarodowienia i wskazanie skutecznych strategii oraz form internacjonalizacji dedykowanych specjalnie dla polskich mikro- i małych przedsiębiorstw. Dodatkowym walorem publikacji jest prezentacja strategii stosowanych w innych krajach: Europy środkowowschodniej jak np. Czechy oraz w gospodarkach rozwiniętych (Niemcy, Finlandia, Austria i Wielka Brytania).
Szczegóły: Internacjonalizacja polskich mikro- i małych przedsiębiorstw - Joanna Duda
Tytuł: Internacjonalizacja polskich mikro- i małych przedsiębiorstw
Podtytuł: w procesie integracji europejskiej i globalizacji
Autor: Joanna Duda
Wydawnictwo: Difin
ISBN: 9788380854369
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 420
Format: 16.0x23.0cm
Oprawa: Miękka
Recenzje: Internacjonalizacja polskich mikro- i małych przedsiębiorstw - Joanna Duda
Informacje:
Inne pozycje tego autora: Joanna Duda (11)
- Krótki kurs nowomowy (Stowarzyszenie "Obywatele Obywatelom") - Miękka ze skrzydełkami
- Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Hotelarstwo. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Tom IV. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - miękka
- Obsługa konsumenta. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - Miękka
- Pracownia organizacji żywienia. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - Miękka
- Chaos pełen idei (Agora) - Twarda
- Repetytorium i testy egzaminacyjne. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15 / TG.16. Egzamin zawodowy. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - Miękka
- Transatlantyckie trendy migracyjne na przestrzeni stulecia (Księgarnia Akademicka) - Miękka
- Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja TG.16. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe (WSiP) - miękka
- Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Część 2 (WSiP) -
- Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań... cz.2 (WSiP) -
- Ciocia od Klocków i Brodaty Geek. Cegiełka po cegiełce. Zbuduj świat z LEGO (Helion) - Miękka ze skrzydełkami