Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

Książka

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

  • Wydawnictwo: Multico
  • Rok wydania: 2018
  • ISBN: 8370734413
  • Ilość stron: 120
  • Format: 13.0x19.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 25,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 25,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb - Egon Binder

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba staje się w dymie wybornymi przysmakami.


Szczegóły: Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb - Egon Binder

Tytuł: Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb
Autor: Egon Binder
Wydawnictwo: Multico
Seria: Zrób to sam
Kod paskowy: 9788370734411
ISBN: 8370734413
Tytuł oryginału: RAUCHERN FLEISCH, WURST, FISCH
Język oryginału: niemiecki
Tłumacz: Grabowski Adam
Języki: polski
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 120
Format: 13.0x19.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.16 kg


Recenzje: Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb - Egon Binder

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:

Inne pozycje tego autora: Egon Binder (1)