Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb
Egon Binder
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb
Egon Binder
- Wydawnictwo: Multico
- Rok wydania: 2018
- ISBN: 8370734413
- Ilość stron: 120
- Format: 13.0x19.0cm
- Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
25,00 PLN
Opis: Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb - Egon Binder
Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba staje się w dymie wybornymi przysmakami.
Szczegóły: Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb - Egon Binder
Tytuł: Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb
Autor: Egon Binder
Wydawnictwo: Multico
Seria: Zrób to sam
Kod paskowy: 9788370734411
ISBN: 8370734413
Tytuł oryginału: RAUCHERN FLEISCH, WURST, FISCH
Język oryginału: niemiecki
Tłumacz: Grabowski Adam
Języki: polski
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 120
Format: 13.0x19.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.16 kg