Książka
  • Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
  • Rok wydania: 2018
  • ISBN: 9788301200473
  • Ilość stron: 300
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
1 - 3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 79,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 79,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Badanie towarów spożywczych - Wiktor Kubiński, Mariusz Niekurzak, Ewa Kubińska-Jabcoń

Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów - tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych.

Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.:

-mięso, podroby i przetwory,

-drób, jaja i przetwory,

-tłuszcze roślinne i zwierzęce

-warzywa i owoce czy -przetwory zbożowe.

Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków - technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.


Szczegóły: Badanie towarów spożywczych - Wiktor Kubiński, Mariusz Niekurzak, Ewa Kubińska-Jabcoń

Tytuł: Badanie towarów spożywczych
Autor: Wiktor Kubiński, Mariusz Niekurzak, Ewa Kubińska-Jabcoń
Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
ISBN: 9788301200473
Języki: polski
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 300
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka


Recenzje: Badanie towarów spożywczych - Wiktor Kubiński, Mariusz Niekurzak, Ewa Kubińska-Jabcoń

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: