Badanie towarów spożywczych
Wiktor Kubiński, Mariusz Niekurzak, Ewa Kubińska-Jabcoń
Badanie towarów spożywczych
Wiktor Kubiński, Mariusz Niekurzak, Ewa Kubińska-Jabcoń
- Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
- Rok wydania: 2018
- ISBN: 9788301200473
- Ilość stron: 300
- Format: 16.5x23.5cm
- Oprawa: Miękka
1 - 3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Opis: Badanie towarów spożywczych - Wiktor Kubiński, Mariusz Niekurzak, Ewa Kubińska-Jabcoń
Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów - tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych.
Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.:
-mięso, podroby i przetwory,
-drób, jaja i przetwory,
-tłuszcze roślinne i zwierzęce
-warzywa i owoce czy -przetwory zbożowe.
Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków - technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.
Szczegóły: Badanie towarów spożywczych - Wiktor Kubiński, Mariusz Niekurzak, Ewa Kubińska-Jabcoń
Tytuł: Badanie towarów spożywczych
Autor: Wiktor Kubiński, Mariusz Niekurzak, Ewa Kubińska-Jabcoń
Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
ISBN: 9788301200473
Języki: polski
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 300
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka