Kuchnia PRL-u w Chicago Czesław radzi jak smacznie gotować i robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony
Czesław Chodkowski
Kuchnia PRL-u w Chicago
Czesław radzi jak smacznie gotować i robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony
Czesław Chodkowski
- Wydawnictwo: Graf_ika
- Rok wydania: 2019
- ISBN: 9788365239082
- Ilość stron: 312
- Format: 14.4x23.5cm
- Oprawa: Twarda
Wysyłka:
1 - 3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
1 - 3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena
56,00 PLN
Opis: Kuchnia PRL-u w Chicago - Czesław Chodkowski
Czesław radzi jak smacznie gotować, robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony. Rozdział pierwszy: zupy, sałatki, jarzyny na ciepło i zimno, chleby, chlebki i bułeczki, makarony, pierogi, zapiekanki, przystawki, mięso, ryby, ciasta i desery. Rozdział drugi: wędliny - produkcja własna.
Szczegóły: Kuchnia PRL-u w Chicago - Czesław Chodkowski
Tytuł: Kuchnia PRL-u w Chicago
Podtytuł: Czesław radzi jak smacznie gotować i robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony
Autor: Czesław Chodkowski
Wydawnictwo: Graf_ika
ISBN: 9788365239082
Język oryginału: polski
Języki: polski
Rok wydania: 2019
Ilość stron: 312
Format: 14.4x23.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.505 kg