Kuchnia PRL-u w Chicago Czesław radzi jak smacznie gotować i robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony

Książka

Kuchnia PRL-u w Chicago
Czesław radzi jak smacznie gotować i robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony

  • Wydawnictwo: Graf_ika
  • Rok wydania: 2019
  • ISBN: 9788365239082
  • Ilość stron: 312
  • Format: 14.4x23.5cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
1 - 3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 56,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 56,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Kuchnia PRL-u w Chicago - Czesław Chodkowski

Czesław radzi jak smacznie gotować, robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony. Rozdział pierwszy: zupy, sałatki, jarzyny na ciepło i zimno, chleby, chlebki i bułeczki, makarony, pierogi, zapiekanki, przystawki, mięso, ryby, ciasta i desery. Rozdział drugi: wędliny - produkcja własna.


Szczegóły: Kuchnia PRL-u w Chicago - Czesław Chodkowski

Tytuł: Kuchnia PRL-u w Chicago
Podtytuł: Czesław radzi jak smacznie gotować i robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony
Autor: Czesław Chodkowski
Wydawnictwo: Graf_ika
ISBN: 9788365239082
Język oryginału: polski
Języki: polski
Rok wydania: 2019
Ilość stron: 312
Format: 14.4x23.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.505 kg


Recenzje: Kuchnia PRL-u w Chicago - Czesław Chodkowski

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:

Inne pozycje tego autora: Czesław Chodkowski (1)