Kuchnia PRL-u w Chicago Czesław radzi jak smacznie gotować i robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony
Czesław Chodkowski
Kuchnia PRL-u w Chicago 
Czesław radzi jak smacznie gotować i robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony
                          Czesław Chodkowski
- Wydawnictwo: Graf_ika
- Rok wydania: 2019
- ISBN: 9788365239082
 
- Ilość stron: 312
- Format: 14.4x23.5cm
- Oprawa: Twarda
                              Wysyłka: 
1 - 3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
                                                                                                    1 - 3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
                        Cena
                        56,00 PLN
                      
                                           
                    Opis: Kuchnia PRL-u w Chicago - Czesław Chodkowski
Czesław radzi jak smacznie gotować, robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony. Rozdział pierwszy: zupy, sałatki, jarzyny na ciepło i zimno, chleby, chlebki i bułeczki, makarony, pierogi, zapiekanki, przystawki, mięso, ryby, ciasta i desery. Rozdział drugi: wędliny - produkcja własna.
Producent:
GRAF_IKA USŁUGI WYDAWNICZE IWONA KNECHTA
Mokotowska 60
534 Warszawa (PL)
tel: 508668628
email: [email protected]
Szczegóły: Kuchnia PRL-u w Chicago - Czesław Chodkowski
Tytuł: Kuchnia PRL-u w Chicago
Podtytuł: Czesław radzi jak smacznie gotować i robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony
Autor: Czesław Chodkowski
Wydawnictwo: Graf_ika
ISBN: 9788365239082
Język oryginału: polski
Języki: polski
Rok wydania: 2019
Ilość stron: 312
Format: 14.4x23.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.505 kg



 
 
 
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                  
