Gastronomia molekularna
Łukasz Konik
Gastronomia molekularna
Łukasz Konik
- Producent: Editorial
- Rok produkcji: 2018
- ISBN: 9788394482817
- Ilość stron: 130
Niedostępna
Opis: Gastronomia molekularna - Łukasz Konik
"Jako jeden z prekursorów kuchni molekularnej w polskiej gastronomii, oddaję w Państwa ręce książkę, która jest wynikiem kilkuletniego doświadczenia w tej dziedzinie. Starając się odczarować mit, iż jest to kuchnia niedostępna na co dzień, przedstawiam bogato ilustrowany zbiór przepisów kulinarnych zawierający szczegóły dotyczące nie tylko składników i sposobów przygotowania potraw, ale również urządzeń niezbędnych do ich wykonania. Dlatego też książkę tę dedykuję nie tylko branży gastronomicznej, ale także tym wszystkim, którzy poszukują nowych smaków, dla których gotowanie to niekończąca się przygoda.
Łukasz Konik
Szczegóły: Gastronomia molekularna - Łukasz Konik
Tytuł: Gastronomia molekularna
Autor: Łukasz Konik
Producent: Editorial
ISBN: 9788394482817
Rok produkcji: 2018
Ilość stron: 130