Urzędowa kontrola żywności: teoria i praktyka

Książka

Urzędowa kontrola żywności: teoria i praktyka

Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 31,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 31,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Urzędowa kontrola żywności: teoria i praktyka

Zbiór tekstów poświęconych analizie obecnych rozwiązań oraz projektowanych modeli funkcjonowania urzędowej kontroli żywności w Polsce w kontekście prawa administracyjnego, finansowego, rolnego i żywnościowego. Autorzy poruszają kwestie: systemu urzędowej kontroli żywności w świetle wymogów prawa Unii Europejskiej, nadzoru nad bezpieczeństwem żywności i wzajemnych relacji pomiędzy inspekcjami realizującymi ten nadzór w Polsce, zarządzania publicznego w obszarze urzędowej kontroli żywności.

Producent:
Uniwersytet Warszawski
Krakowskie Przedmieście 26/28
00-927 Warszawa (PL)
tel: 22 55 21 888
email: [email protected]


Szczegóły: Urzędowa kontrola żywności: teoria i praktyka

Tytuł: Urzędowa kontrola żywności: teoria i praktyka
Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Warszawskiego
ISBN: 9788323537854
Języki: polski
Rok wydania: 2019
Ilość stron: 214
Oprawa: Miękka
Waga: 0.275 kg
Redakcja: Korzycka Małgorzata, Wojciechowski Paweł


Recenzje: Urzędowa kontrola żywności: teoria i praktyka

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×