Obsługa konsumenta w hotelarstwie Podręcznik Część 1 Technikum
Duda Joanna, Krzywda Sebastian
Obsługa konsumenta w hotelarstwie Podręcznik Część 1
Technikum
Duda Joanna, Krzywda Sebastian
- Wydawnictwo: Rea
- Rok wydania: 2012
- ISBN: 9788371419874
- Ilość stron: 85
- Format: 16.5x23.5cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Obsługa konsumenta w hotelarstwie Podręcznik Część 1 - Duda Joanna, Krzywda Sebastian
Treści kształcenia zostały podzielone na dwie części i ujęte zostały w następujących działach związanych z: rodzajami usług świadczonych przez gastronomię hotelową, wpływem kultury osobistej i etyki na jakość świadczonych usług, techniką oraz zasadami serwowania i podawania różnych potraw i napojów, technikami obsługi przyjęć okolicznościowych.
W podręczniku zawarto również treści dotyczące rodzajów kart menu, sposobów rozliczeń kelnerskich, podstawowych zasad BHP i przepisów sanitarno-epidemiologicznych oraz najnowszych trendów dotyczących obsługi konsumenta.
Treści zostały dobrane starannie pod względem merytorycznym i metodycznym oraz wzbogacone o liczne ilustracje, schematy i propozycje projektów zaliczeniowych.
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa.
Na podkreślenie zasługuje fakt, że autorzy uwzględnili w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.
Szczegóły: Obsługa konsumenta w hotelarstwie Podręcznik Część 1 - Duda Joanna, Krzywda Sebastian
Tytuł: Obsługa konsumenta w hotelarstwie Podręcznik Część 1
Podtytuł: Technikum
Autor: Duda Joanna, Krzywda Sebastian
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788371419874
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 1
MEN: 27/2007
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 85
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.147 kg
Recenzje: Obsługa konsumenta w hotelarstwie Podręcznik Część 1 - Duda Joanna, Krzywda Sebastian
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Inne pozycje tego autora: Duda Joanna, Krzywda Sebastian (5)
- Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Hotelarstwo. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Tom IV. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - miękka
- Obsługa konsumenta. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - Miękka
- Pracownia organizacji żywienia. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - Miękka
- Repetytorium i testy egzaminacyjne. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15 / TG.16. Egzamin zawodowy. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - Miękka
- Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań... cz.2 (WSiP) -