Obsługa konsumenta w hotelarstwie Podręcznik Część 1 Technikum
Duda Joanna, Krzywda Sebastian
Obsługa konsumenta w hotelarstwie Podręcznik Część 1
Technikum
Duda Joanna, Krzywda Sebastian
- Wydawnictwo: Rea
- Rok wydania: 2012
- ISBN: 9788371419874
- Ilość stron: 85
- Format: 16.5x23.5cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Obsługa konsumenta w hotelarstwie Podręcznik Część 1 - Duda Joanna, Krzywda Sebastian
Treści kształcenia zostały podzielone na dwie części i ujęte zostały w następujących działach związanych z: rodzajami usług świadczonych przez gastronomię hotelową, wpływem kultury osobistej i etyki na jakość świadczonych usług, techniką oraz zasadami serwowania i podawania różnych potraw i napojów, technikami obsługi przyjęć okolicznościowych.
W podręczniku zawarto również treści dotyczące rodzajów kart menu, sposobów rozliczeń kelnerskich, podstawowych zasad BHP i przepisów sanitarno-epidemiologicznych oraz najnowszych trendów dotyczących obsługi konsumenta.
Treści zostały dobrane starannie pod względem merytorycznym i metodycznym oraz wzbogacone o liczne ilustracje, schematy i propozycje projektów zaliczeniowych.
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa.
Na podkreślenie zasługuje fakt, że autorzy uwzględnili w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.
Szczegóły: Obsługa konsumenta w hotelarstwie Podręcznik Część 1 - Duda Joanna, Krzywda Sebastian
Tytuł: Obsługa konsumenta w hotelarstwie Podręcznik Część 1
Podtytuł: Technikum
Autor: Duda Joanna, Krzywda Sebastian
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788371419874
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 1
MEN: 27/2007
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 85
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.147 kg