Kuchnia polska dla początkujących Kulinarny niezbędnik
Romana Chojnacka, Jolanta Przytuła, Aleksandra Swulińska-Katulska
Kuchnia polska dla początkujących
Kulinarny niezbędnik
Romana Chojnacka, Jolanta Przytuła, Aleksandra Swulińska-Katulska
- Wydawnictwo: Publicat
- Rok wydania: 2020
- ISBN: 9788327125903
- Ilość stron: 320
- Format: 17,5 x 25 cm
- Oprawa: twarda
Niedostępna
Opis: Kuchnia polska dla początkujących - Romana Chojnacka, Jolanta Przytuła, Aleksandra Swulińska-Katulska
Niezbędnik dla osób, które rozpoczynają przygodę kulinarną.
Dzięki tej książce każdy nowicjusz bardzo szybko poczuje się pewnie w kuchni.
Znikną wszelkie obawy, a gotowanie stanie się przyjemnością.
Przydatne informacje, praktyczne rady, ciekawe pomysły, sekrety kulinarne, podstawowe przepisy, a ponadto:
- informacje o produktach i ich wartości odżywczej,
- zasady racjonalnego żywienia,
- zdrowe i atrakcyjne menu dla rodziny,
- techniki przyrządzania i sposoby podawania potraw,
- skomplikowane czynności zaprezentowane etapami, krok po kroku.
Szczegóły: Kuchnia polska dla początkujących - Romana Chojnacka, Jolanta Przytuła, Aleksandra Swulińska-Katulska
Tytuł: Kuchnia polska dla początkujących
Podtytuł: Kulinarny niezbędnik
Autor: Romana Chojnacka, Jolanta Przytuła, Aleksandra Swulińska-Katulska
Wydawnictwo: Publicat
ISBN: 9788327125903
Języki: polski
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 320
Format: 17,5 x 25 cm
Oprawa: twarda
Waga: 1.02 kg