Rolnictwo cz.2. Produkcja zwierzęca. Bydło i trzoda

Książka

Rolnictwo cz.2. Produkcja zwierzęca. Bydło i trzoda

  • Wydawnictwo: VIRIDIA AB
  • Rok wydania: 2020
  • ISBN: 9788366457119
  • Ilość stron: 276
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 71,70 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 71,70 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Rolnictwo cz.2. Produkcja zwierzęca. Bydło i trzoda - Opracowanie zbiorowe

Podręcznik napisany zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik rolnik' na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji rolniczej i R.16. Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej. Część II podręcznika obejmuje zagadnienia związane z chowem bydła i trzody chlewnej.


Szczegóły: Rolnictwo cz.2. Produkcja zwierzęca. Bydło i trzoda - Opracowanie zbiorowe

Tytuł: Rolnictwo cz.2. Produkcja zwierzęca. Bydło i trzoda
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: VIRIDIA AB
ISBN: 9788366457119
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 276


Recenzje: Rolnictwo cz.2. Produkcja zwierzęca. Bydło i trzoda - Opracowanie zbiorowe

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×