Gastronomia wrocławska w czasach małej stabilizacji (1957-1970)
Romuald M. Łuczyński
Gastronomia wrocławska w czasach małej stabilizacji (1957-1970)
Romuald M. Łuczyński
- Wydawnictwo: Atut
- Rok wydania: 2021
- ISBN: 978-83-7977-407-4
Wysyłka:
Jutro (poniedziałek 2024-12-23)*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Jutro (poniedziałek 2024-12-23)*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena
62,00 PLN
Opis: Gastronomia wrocławska w czasach małej stabilizacji (1957-1970) - Romuald M. Łuczyński
Opracowanie poświęcone wrocławskiej gastronomii w latach 1957–1970, w którym czytelnik znajdzie informacje o jej strukturze, typach funkcjonujących zakładów oraz ich umiejscowieniu na terenie Wrocławia.
Szczegóły: Gastronomia wrocławska w czasach małej stabilizacji (1957-1970) - Romuald M. Łuczyński
Tytuł: Gastronomia wrocławska w czasach małej stabilizacji (1957-1970)
Autor: Romuald M. Łuczyński
Wydawnictwo: Atut
Kod paskowy: 9788379774074
ISBN: 978-83-7977-407-4
Rok wydania: 2021