Gastronomia wrocławska w czasach małej stabilizacji (1957-1970)

Książka

Gastronomia wrocławska w czasach małej stabilizacji (1957-1970)

  • Wydawnictwo: Atut
  • Rok wydania: 2021
  • ISBN: 978-83-7977-407-4
Wysyłka:
Jutro (piątek 2024-11-22)*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 62,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 62,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Gastronomia wrocławska w czasach małej stabilizacji (1957-1970) - Romuald M. Łuczyński

Opracowanie poświęcone wrocławskiej gastronomii w latach 1957–1970, w którym czytelnik znajdzie informacje o jej strukturze, typach funkcjonujących zakładów oraz ich umiejscowieniu na terenie Wrocławia.


Szczegóły: Gastronomia wrocławska w czasach małej stabilizacji (1957-1970) - Romuald M. Łuczyński

Tytuł: Gastronomia wrocławska w czasach małej stabilizacji (1957-1970)
Autor: Romuald M. Łuczyński
Wydawnictwo: Atut
Kod paskowy: 9788379774074
ISBN: 978-83-7977-407-4
Rok wydania: 2021


Recenzje: Gastronomia wrocławska w czasach małej stabilizacji (1957-1970) - Romuald M. Łuczyński

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×