Gastronomia wrocławska w czasach małej stabilizacji (1957-1970)

Książka

Gastronomia wrocławska w czasach małej stabilizacji (1957-1970)

  • Wydawnictwo: Atut
  • Rok wydania: 2021
  • ISBN: 978-83-7977-407-4
Wysyłka:
Dzisiaj*Zamówienie złożone do godz. 12.00 (nie dotyczy przedpłat zaksięgowanych po godz. 12.00). Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu.
Cena katalogowa 62,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 62,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Gastronomia wrocławska w czasach małej stabilizacji (1957-1970) - Romuald M. Łuczyński

Opracowanie poświęcone wrocławskiej gastronomii w latach 1957–1970, w którym czytelnik znajdzie informacje o jej strukturze, typach funkcjonujących zakładów oraz ich umiejscowieniu na terenie Wrocławia.


Szczegóły: Gastronomia wrocławska w czasach małej stabilizacji (1957-1970) - Romuald M. Łuczyński

Tytuł: Gastronomia wrocławska w czasach małej stabilizacji (1957-1970)
Autor: Romuald M. Łuczyński
Wydawnictwo: Atut
Kod paskowy: 9788379774074
ISBN: 978-83-7977-407-4
Rok wydania: 2021


Recenzje: Gastronomia wrocławska w czasach małej stabilizacji (1957-1970) - Romuald M. Łuczyński

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×