Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz

Książka

Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz

  • Wydawnictwo: SBM
  • Rok wydania: 2021
  • ISBN: 9788382220636
  • Ilość stron: 136
  • Format: 206 x 283 mm
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 29,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 29,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz - Anna Skrzypek

Książka Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz to kompendium wiedzy, które pozwala bez wysiłku i stresu przygotować się do pisemnego egzaminu zawodowego w kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Publikacja stanowi nieocenioną pomoc w porządkowaniu wiedzy dla uczniów kierunków technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Książka została podzielona na rozdziały tożsame z efektami kształcenia zawartymi w podstawie programowej z 2019 roku. Cennym uzupełnieniem są umieszczone po każdym rozdziale przykładowe zadania z odpowiedziami ułatwiające utrwalanie wiedzy.


Szczegóły: Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz - Anna Skrzypek

Tytuł: Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz
Autor: Anna Skrzypek
Wydawnictwo: SBM
ISBN: 9788382220636
Kategoria: Podręczniki
Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 136
Format: 206 x 283 mm
Oprawa: miękka


Recenzje: Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz - Anna Skrzypek

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: