Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz

Książka

Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz

  • Wydawnictwo: SBM
  • Rok wydania: 2021
  • ISBN: 9788382220636
  • Ilość stron: 136
  • Format: 206 x 283 mm
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
Dzisiaj*Zamówienie złożone do godz. 12.00 (nie dotyczy przedpłat zaksięgowanych po godz. 12.00). Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu.
Cena katalogowa 29,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 29,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz - Skrzypek Anna

Książka Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz to kompendium wiedzy, które pozwala bez wysiłku i stresu przygotować się do pisemnego egzaminu zawodowego w kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Publikacja stanowi nieocenioną pomoc w porządkowaniu wiedzy dla uczniów kierunków technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Książka została podzielona na rozdziały tożsame z efektami kształcenia zawartymi w podstawie programowej z 2019 roku. Cennym uzupełnieniem są umieszczone po każdym rozdziale przykładowe zadania z odpowiedziami ułatwiające utrwalanie wiedzy.


Szczegóły: Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz - Skrzypek Anna

Tytuł: Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz
Autor: Skrzypek Anna
Wydawnictwo: SBM
ISBN: 9788382220636
Kategoria: Podręczniki
Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 136
Format: 206 x 283 mm
Oprawa: miękka


Recenzje: Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz - Skrzypek Anna

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×