Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni
Zbigniew Prokopczuk
Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni
Zbigniew Prokopczuk
- Wydawnictwo: Olimp Media
- Rok wydania: 2021
- ISBN: 978-83-7707-371-1
- Ilość stron: 144
- Format: 14.0x20.0 cm
- Oprawa: miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
19,99 PLN
Opis: Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni - Zbigniew Prokopczuk
Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Znajdziesz tu receptury na wyborne sery miękkie, twarde i półtwarde oraz na masło i napoje mleczne. Przepisy poprzedza rozdział, w którym autor wprowadza w tajniki wytwarzania nabiału, opisując akcesoria, etapy przygotowania oraz stosowane produkty.
Szczegóły: Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni - Zbigniew Prokopczuk
Tytuł: Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni
Autor: Zbigniew Prokopczuk
Wydawnictwo: Olimp Media
Kod paskowy: 9788377073711
ISBN: 978-83-7707-371-1
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 144
Format: 14.0x20.0 cm
Oprawa: miękka