Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni

Książka

Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni

  • Wydawnictwo: Olimp Media
  • Rok wydania: 2021
  • ISBN: 978-83-7707-371-1
  • Ilość stron: 144
  • Format: 14.0x20.0 cm
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 19,99 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 19,99 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni - Zbigniew Prokopczuk

Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Znajdziesz tu receptury na wyborne sery miękkie, twarde i półtwarde oraz na masło i napoje mleczne. Przepisy poprzedza rozdział, w którym autor wprowadza w tajniki wytwarzania nabiału, opisując akcesoria, etapy przygotowania oraz stosowane produkty.


Szczegóły: Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni - Zbigniew Prokopczuk

Tytuł: Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni
Autor: Zbigniew Prokopczuk
Wydawnictwo: Olimp Media
Kod paskowy: 9788377073711
ISBN: 978-83-7707-371-1
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 144
Format: 14.0x20.0 cm
Oprawa: miękka


Recenzje: Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni - Zbigniew Prokopczuk

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: