Dekorowanie ciast, ciasteczek i tortów Wyd. III
Annie Rigg
Dekorowanie ciast, ciasteczek i tortów
Wyd. III
Annie Rigg
- Wydawnictwo: RM
- Rok wydania: 2021
- ISBN: 9788381514460
- Ilość stron: 96
- Format: 22x23 cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Dekorowanie ciast, ciasteczek i tortów - Annie Rigg
Jeśli lubisz przygotowywać wypieki na specjalne okazje albo „zwieńczać” codzienne posiłki deserem, ale brak Ci pomysłu na udekorowanie tych smakołyków, ta książka jest dla ciebie!
Znajdziesz w niej nie tylko przepisy na ciasta, masy, lukry i kremy, ale także wskazówki, jak łatwo, a zarazem efektownie przybrać tort, ciastka i babeczki. Nauczysz się, jak zrobić szprycę z pergaminu, ozdobić ciasteczka lukrem i zabarwić krem barwnikiem spożywczym w paście. Pomogą Ci w tym rady autorki, szczegółowe instrukcje i kolorowe zdjęcia przedstawiające poszczególne etapy wykonywania niezwykłych ozdób.
Kilkadziesiąt prostych, świetnych pomysłów na dekorowanie ciastek, tortów i babeczek – na świąteczne okazje lub na co dzień.
Szczegóły: Dekorowanie ciast, ciasteczek i tortów - Annie Rigg
Tytuł: Dekorowanie ciast, ciasteczek i tortów
Podtytuł: Wyd. III
Autor: Annie Rigg
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788381514460
Języki: polski
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 96
Format: 22x23 cm
Oprawa: Miękka