Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin (wyd. rozsz)

Książka

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin
(wyd. rozsz)

  • Wydawnictwo: Rea
  • Rok wydania: 2021
  • ISBN: 978-83-7993-506-2
  • Ilość stron: 136
  • Format: 16.5x23.5 cm
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 24,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 24,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin - Bernhard Gahm

Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.



Znajdziesz tu ponad 100 zdjęć oraz informacje na temat urządzeń i dodatków, dokładne wskazówki i rady profesjonalisty, wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach, porady pozwalające unikać błędów.


Szczegóły: Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin - Bernhard Gahm

Tytuł: Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin
Podtytuł: (wyd. rozsz)
Autor: Bernhard Gahm
Wydawnictwo: Rea
Kod paskowy: 9788379935062
ISBN: 978-83-7993-506-2
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 136
Format: 16.5x23.5 cm
Oprawa: miękka


Recenzje: Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin - Bernhard Gahm

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: