Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania
Agnieszka Bednarska
Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania
Agnieszka Bednarska
- Wydawnictwo: Pascal
- Rok wydania: 2021
- ISBN: 9788381038249
- Ilość stron: 272
- Format: 16.2x23.5cm
- Oprawa: Twarda
Niedostępna
Opis: Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania - Agnieszka Bednarska
Wypróbuj niezawodne przepisy na bezglutenowe dania!
Chcesz ograniczyć gluten, mięso, nabiał lub cukier? Wydaje ci się, że bez nich twoje dania nie będą równie smaczne, a posiłki staną się mało różnorodne? Przygotowanie bezglutenowych pierogów, klusków czy bułeczek jest dla ciebie wyzwaniem nie do pokonania, a zdrowa dieta wydaje się pełna ograniczeń?
Agnieszka Bednarska po raz kolejny dzieli się zdobywaną przez lata wiedzą i doświadczeniem, dzięki którym bezglutenowe gotowanie zmieni się dla ciebie z trudnej sztuki w prawdziwą przyjemność! Poznaj właściwości bezglutenowych składników i zdrowych przypraw, naucz się przygotowywać roślinny nabiał, mieszać własne mąki i gotować przepyszne posiłki dla całej rodziny. Zainspiruj się daniami z różnych stron świata i raz na zawsze wyrzuć gluten ze swojej kuchni!
Zdrowo, pysznie, naturalnie. Czego chcieć więcej?
Szczegóły: Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania - Agnieszka Bednarska
Tytuł: Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania
Autor: Agnieszka Bednarska
Wydawnictwo: Pascal
ISBN: 9788381038249
Języki: polski
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 272
Format: 16.2x23.5cm
Oprawa: Twarda