Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 Podręcznik Technikum, Szkoła policealna
Konarzewska Małgorzata
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 Podręcznik
Technikum, Szkoła policealna
Konarzewska Małgorzata
- Wydawnictwo: Rea
- Rok wydania: 2014
- ISBN: 9788371419805
- Ilość stron: 280
- Format: 17.0x24.0cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 Podręcznik - Konarzewska Małgorzata
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne. Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.
Szczegóły: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 Podręcznik - Konarzewska Małgorzata
Tytuł: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 Podręcznik
Podtytuł: Technikum, Szkoła policealna
Autor: Konarzewska Małgorzata
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788371419805
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 2
Technikum » Klasa 3
Technikum » Klasa 4
MEN: 14/2008
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 280
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.45 kg
Recenzje: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 Podręcznik - Konarzewska Małgorzata
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Inne pozycje tego autora: Konarzewska Małgorzata (2)
- Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja HGT.02. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. Część 1. Szkoły ponadpodstawowe (WSiP) - miękka
- Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja HGT.02. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. Część 2. Szkoły ponadpodstawowe (WSiP) - miękka