Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 Podręcznik Technikum, Szkoła policealna

Książka

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 Podręcznik
Technikum, Szkoła policealna

  • Wydawnictwo: Rea
  • Rok wydania: 2014
  • ISBN: 9788371419805
  • Ilość stron: 280
  • Format: 17.0x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 41,50 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 41,50 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 Podręcznik - Konarzewska Małgorzata

Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne. Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.


Szczegóły: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 Podręcznik - Konarzewska Małgorzata

Tytuł: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 Podręcznik
Podtytuł: Technikum, Szkoła policealna
Autor: Konarzewska Małgorzata
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788371419805
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 2
Technikum » Klasa 3
Technikum » Klasa 4

MEN: 14/2008
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 280
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.45 kg


Recenzje: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 Podręcznik - Konarzewska Małgorzata

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: