Obsługa konsumenta w hotelarstwie 2 Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa

,

Książka

Obsługa konsumenta w hotelarstwie 2 Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa

,

  • Wydawnictwo: Rea
  • Rok wydania: 2008
  • ISBN: 978-83-7141-981-2
  • Ilość stron: 128
  • Format: 17.0x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 24,20 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 24,20 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Obsługa konsumenta w hotelarstwie 2 Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa - Duda Joanna, Krzywda Sebastian

Treści kształcenia zostały podzielone na dwie części i ujęte zostały w następujących działach związanych z: rodzajami usług świadczonych przez gastronomię hotelową, wpływem kultury osobistej i etyki na jakość świadczonych usług, techniką oraz zasadami serwowania i podawania różnych potraw i napojów, technikami obsługi przyjęć okolicznościowych.

W podręczniku zawarto również treści dotyczące rodzajów kart menu, sposobów rozliczeń kelnerskich, podstawowych zasad BHP i przepisów sanitarno-epidemiologicznych oraz najnowszych trendów dotyczących obsługi konsumenta.

Treści zostały dobrane starannie pod względem merytorycznym i metodycznym oraz wzbogacone o liczne ilustracje, schematy i propozycje projektów zaliczeniowych.

Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa.

Na podkreślenie zasługuje fakt, że autorzy uwzględnili w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.


Szczegóły: Obsługa konsumenta w hotelarstwie 2 Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa - Duda Joanna, Krzywda Sebastian

Tytuł: Obsługa konsumenta w hotelarstwie 2 Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa
Autor: Duda Joanna, Krzywda Sebastian
Wydawnictwo: Rea
Kod paskowy: 9788371419812
ISBN: 978-83-7141-981-2
Kategoria: Podręczniki
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2008
Ilość stron: 128
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.22 kg


Recenzje: Obsługa konsumenta w hotelarstwie 2 Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa - Duda Joanna, Krzywda Sebastian

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×