Tradycje kulinarne Danii

Książka

Tradycje kulinarne Danii

  • Wydawnictwo: Hanami
  • Rok wydania: 2023
  • ISBN: 9788367799041
  • Ilość stron: 216
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Wysyłka:
1 - 3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 76,65 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 76,65 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Tradycje kulinarne Danii - Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Duńska kultura kulinarna to nie tylko gwiazdki Michelin i menu degustacyjne. To również kraina chleba żytniego, słodkich wypieków pachnących marcepanem i orzechami oraz najróżnorodniejszych otwartych kanapek. W codziennej diecie nie brakuje dań z wieprzowiny, śledzi oraz kawy. Każdy przystanek podróży po Półwyspie Jutlandzkim i duńskich wyspach to odkrywanie nowych oblicz smaku. Tradycje kulinarne Dani to kolejna książka poświęcona nordyckiej kulturze kulinarnej autorstwa Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek - kulturoznawczyni, dziennikarki i zdobywczyni wielu światowych nagród.


Szczegóły: Tradycje kulinarne Danii - Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Tytuł: Tradycje kulinarne Danii
Autor: Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Wydawnictwo: Hanami
ISBN: 9788367799041
Języki: polski
Rok wydania: 2023
Ilość stron: 216
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami


Recenzje: Tradycje kulinarne Danii - Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: