Ryby Wędzenie, grillowanie, marynowanie

Książka

Ryby
Wędzenie, grillowanie, marynowanie

  • Wydawnictwo: Multico
  • Rok wydania: 2013
  • ISBN: 9788370737610
  • Ilość stron: 86
  • Format: 15.0x22.0cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 35,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 35,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Ryby - Wolfgang Hauer

Jak wędzić, grillować, marynować ryby Świeżo wędzone ryby mają niepowtarzalny smak, zwłaszcza gdy trafią na talerz jeszcze gorące. Marynowanie ryb to doskonały sposób na dodanie smaku i aromatu rybom smażonym, pieczonym czy grillowanym. Dobrze przygotowana ryba z własnego grilla może być najlepsza na świecie! Warto poznać też sprawdzone zasady i przepisy na przechowywanie ryb w zalewie octowej.
Przeczytaj, zobacz i wypróbuj!

* Czytelne opisy typów wędzarni i ich budowy
* Przejrzyste zasady wyboru i przygotowania ryb do wędzenia
* Metody wędzenia i wybór właściwego drewna
* Wszystko o prawidłowym grillowaniu i marynowaniu ryb
* 25 niezawodnych przepisów na pyszne ryby i sosy do nich.

Dla początkujących i doświadczonych amatorów zdrowego i smacznego jedzenia!


Szczegóły: Ryby - Wolfgang Hauer

Tytuł: Ryby
Podtytuł: Wędzenie, grillowanie, marynowanie
Autor: Wolfgang Hauer
Wydawnictwo: Multico
Seria: TRADYCYJNY SMAK
ISBN: 9788370737610
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 86
Format: 15.0x22.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.33 kg


Recenzje: Ryby - Wolfgang Hauer

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Podobne do: Ryby - Wolfgang Hauer



Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: