Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań... cz.2
Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań... cz.2
Joanna Duda, Sebastian Krzywda
- Producent: WSiP
- Rok produkcji: 2024
- ISBN: 9788302219030
1 - 3 dni robocze*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Opis: Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań... cz.2 - Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań praktycznych pomoże wyszlifować umiejętności praktyczne niezbędne na egzaminie zawodowym oraz w pracy technika żywienia i usług gastronomicznych.
Różnorodne typy zadań zadania testowe zamknięte, zadania typu prawda / fałsz, zadania z uzupełnianiem treści, zadania do pracy grupowej stanowią interesującą formę utrwalania wiadomości i dbają o rozwój kompetencji w różnych obszarach.
Pod kodami QR znajdują się filmy urozmaicające naukę, a po każdym dziale atrakcyjne podsumowanie wiadomości w formie krzyżówek, aby ułatwić zapamiętanie wiedzy zdobytej na lekcjach.
Zeszyt GASTROnomiczny może być używany samodzielnie, polecamy jednak korzystać z niego wraz z podręcznikiem Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. HGT.12. Część 2, aby jeszcze lepiej zrozumieć i przyswoić materiał z kwalifikacji HGT.12.
Szczegóły: Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań... cz.2 - Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Tytuł: Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań... cz.2
Autor: Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Producent: WSiP
ISBN: 9788302219030
Rok produkcji: 2024
Recenzje: Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań... cz.2 - Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Informacje:
Inne pozycje tego autora: Joanna Duda, Sebastian Krzywda (5)
- Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Hotelarstwo. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Tom IV. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - miękka
- Obsługa konsumenta. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - Miękka
- Pracownia organizacji żywienia. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - Miękka
- Repetytorium i testy egzaminacyjne. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15 / TG.16. Egzamin zawodowy. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - Miękka
- Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań... cz.2 (WSiP) -