Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1

Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1

  • Producent: Format-AB
  • Rok produkcji: 2024
  • ISBN: 9788366796096
  • Ilość stron: 290
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 65,40 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 65,40 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1 - Opracowanie zbiorowe

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 1. Kw. HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań

Wobec zmian, które nastąpiły w podstawach programowych i programach nauczania zmieniliśmy tytuł podręcznika Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 1 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem na Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 1 Kwalifikacja HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Treść podręcznika pozostała bez zmian.


Szczegóły: Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1 - Opracowanie zbiorowe

Tytuł: Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1
Autor: Opracowanie zbiorowe
Producent: Format-AB
ISBN: 9788366796096
Rok produkcji: 2024
Ilość stron: 290


Recenzje: Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1 - Opracowanie zbiorowe

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×