Technologia gastronomiczna z towaroznastwem Poradnik metodyczny technikum

,

Książka

Technologia gastronomiczna z towaroznastwem Poradnik metodyczny
technikum

,

  • Wydawnictwo: Rea
  • Rok wydania: 2006
  • ISBN: 9788371416453
  • Ilość stron: 80
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 15,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 15,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Technologia gastronomiczna z towaroznastwem Poradnik metodyczny - Zielonka Barbara, Przesmycka Anna

Poradnik metodyczny dla nauczyciela zawiera:

- cele i zadania w nauczaniu technologii gastronomicznej z towaroznawstwem

- podział materiału nauczania

- nauczycielski plan wynikowy

- uwagi do realizacji materiału nauczania

- przedmiotowy system sprawdzania i oceniania osiągnięć ucznia

- scenariusze lekcji - przykłady

- bibliografia.


Szczegóły: Technologia gastronomiczna z towaroznastwem Poradnik metodyczny - Zielonka Barbara, Przesmycka Anna

Tytuł: Technologia gastronomiczna z towaroznastwem Poradnik metodyczny
Podtytuł: technikum
Autor: Zielonka Barbara, Przesmycka Anna
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788371416453
Kategoria: Podręczniki
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 3

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2006
Ilość stron: 80
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.14 kg


Recenzje: Technologia gastronomiczna z towaroznastwem Poradnik metodyczny - Zielonka Barbara, Przesmycka Anna

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×