Technologia gastronomiczna z towaroznastwem Poradnik metodyczny technikum
Zielonka Barbara, Przesmycka Anna
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem Poradnik metodyczny
technikum
Zielonka Barbara, Przesmycka Anna
- Wydawnictwo: Rea
- Rok wydania: 2006
- ISBN: 9788371416453
- Ilość stron: 80
- Format: 16.5x23.5cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Technologia gastronomiczna z towaroznastwem Poradnik metodyczny - Zielonka Barbara, Przesmycka Anna
Poradnik metodyczny dla nauczyciela zawiera:
- cele i zadania w nauczaniu technologii gastronomicznej z towaroznawstwem
- podział materiału nauczania
- nauczycielski plan wynikowy
- uwagi do realizacji materiału nauczania
- przedmiotowy system sprawdzania i oceniania osiągnięć ucznia
- scenariusze lekcji - przykłady
- bibliografia.
Szczegóły: Technologia gastronomiczna z towaroznastwem Poradnik metodyczny - Zielonka Barbara, Przesmycka Anna
Tytuł: Technologia gastronomiczna z towaroznastwem Poradnik metodyczny
Podtytuł: technikum
Autor: Zielonka Barbara, Przesmycka Anna
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788371416453
Kategoria: Podręczniki
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 3
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2006
Ilość stron: 80
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.14 kg