Technika w produkcji cukierniczej Poradnik metodyczny szkoła zasadnicza, szkoła policealna
Kocierz Katarzyna
Technika w produkcji cukierniczej Poradnik metodyczny
szkoła zasadnicza, szkoła policealna
Kocierz Katarzyna
- Wydawnictwo: Rea
- Rok wydania: 2011
- ISBN: 9788375442977
- Ilość stron: 136
- Format: 16.5x23.5cm
- Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
15,00 PLN
Opis: Technika w produkcji cukierniczej Poradnik metodyczny - Kocierz Katarzyna
Poradnik jest skorelowany z podręcznikiem Technika w produkcji cukierniczej do nauki zawodu cukiernik w zasadniczej szkole zawodowej i szkole policealnej, który został opracowany zgodnie z podstawą programową i programem nauczania do tego zawodu.
Szczegóły: Technika w produkcji cukierniczej Poradnik metodyczny - Kocierz Katarzyna
Tytuł: Technika w produkcji cukierniczej Poradnik metodyczny
Podtytuł: szkoła zasadnicza, szkoła policealna
Autor: Kocierz Katarzyna
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375442977
Kategoria: Podręczniki
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 3
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 136
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.23 kg
Recenzje: Technika w produkcji cukierniczej Poradnik metodyczny - Kocierz Katarzyna
Informacje:
Inne pozycje tego autora: Kocierz Katarzyna (2)
- Towar jako przedmiot handlu. Prowadzenie sprzedaży. Podręcznik do nauki zawodu technik handlowiec/technik księgarz/sprzedawca. Tom I. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - miękka
- Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom 1 (WSiP) - Miękka