Technika w produkcji cukierniczej Poradnik metodyczny szkoła zasadnicza, szkoła policealna

Książka

Technika w produkcji cukierniczej Poradnik metodyczny
szkoła zasadnicza, szkoła policealna

  • Wydawnictwo: Rea
  • Rok wydania: 2011
  • ISBN: 9788375442977
  • Ilość stron: 136
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 15,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 15,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Technika w produkcji cukierniczej Poradnik metodyczny - Kocierz Katarzyna

Poradnik jest skorelowany z podręcznikiem Technika w produkcji cukierniczej do nauki zawodu cukiernik w zasadniczej szkole zawodowej i szkole policealnej, który został opracowany zgodnie z podstawą programową i programem nauczania do tego zawodu.


Szczegóły: Technika w produkcji cukierniczej Poradnik metodyczny - Kocierz Katarzyna

Tytuł: Technika w produkcji cukierniczej Poradnik metodyczny
Podtytuł: szkoła zasadnicza, szkoła policealna
Autor: Kocierz Katarzyna
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375442977
Kategoria: Podręczniki
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 3

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 136
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.23 kg


Recenzje: Technika w produkcji cukierniczej Poradnik metodyczny - Kocierz Katarzyna

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×