Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 1 Zasadnicza szkoła zawodowa, technikum
Kaźmierczak Magdalena
Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 1
Zasadnicza szkoła zawodowa, technikum
Kaźmierczak Magdalena
- Wydawnictwo: Rea
- Rok wydania: 2011
- ISBN: 9788375443608
- Ilość stron: 304
- Format: 16.5x23.5cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 1 - Kaźmierczak Magdalena
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie cukiernik w zasadniczych szkołach zawodowych i szkołach policealnych.
znaczenie i rola żywności w żywieniu człowieka
procesy zachodzące w produktach spożywczych
opakowania
organizacja produkcji ciastkarskiej i cukierniczej z uwzględnieniem systemu HACCP
charakterystyka surowców cukierniczychProducent:
REA-SJ SP. Z O.O.
ul. Słoneczna 169
05-506 Kolonia Lesznowola (PL)
tel: +48226732816
email: [email protected]
Szczegóły: Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 1 - Kaźmierczak Magdalena
Tytuł: Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 1
Podtytuł: Zasadnicza szkoła zawodowa, technikum
Autor: Kaźmierczak Magdalena
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375443608
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 1
MEN: 2011
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 304
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.44 kg