Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 1 Zasadnicza szkoła zawodowa, technikum
Kaźmierczak Magdalena
Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 1
Zasadnicza szkoła zawodowa, technikum
Kaźmierczak Magdalena
- Wydawnictwo: Rea
- Rok wydania: 2011
- ISBN: 9788375443608
- Ilość stron: 304
- Format: 16.5x23.5cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 1 - Kaźmierczak Magdalena
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie cukiernik w zasadniczych szkołach zawodowych i szkołach policealnych.
znaczenie i rola żywności w żywieniu człowieka
procesy zachodzące w produktach spożywczych
opakowania
organizacja produkcji ciastkarskiej i cukierniczej z uwzględnieniem systemu HACCP
charakterystyka surowców cukierniczych
Szczegóły: Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 1 - Kaźmierczak Magdalena
Tytuł: Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 1
Podtytuł: Zasadnicza szkoła zawodowa, technikum
Autor: Kaźmierczak Magdalena
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375443608
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 1
MEN: 2011
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 304
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.44 kg
Recenzje: Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 1 - Kaźmierczak Magdalena
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Inne pozycje tego autora: Kaźmierczak Magdalena (4)
- Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II. Część 1. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technolog żywności. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - miękka
- Technologie produkcji cukierniczej. Produkcja wyrobów cukierniczych. Kwalifikacja SPC.01 (WSiP) - Miękka
- Pracownia produkcji cukierniczej. Cukiernik / technik technologii żywności. Kwalifikacja T.4. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - miękka
- Zbiór zadań z gastronomii (WSiP) - miękka