Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 1 Zasadnicza szkoła zawodowa, technikum

Książka

Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 1
Zasadnicza szkoła zawodowa, technikum

  • Wydawnictwo: Rea
  • Rok wydania: 2011
  • ISBN: 9788375443608
  • Ilość stron: 304
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 39,40 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 39,40 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 1 - Kaźmierczak Magdalena

Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie cukiernik w zasadniczych szkołach zawodowych i szkołach policealnych.



znaczenie i rola żywności w żywieniu człowieka

procesy zachodzące w produktach spożywczych

opakowania

organizacja produkcji ciastkarskiej i cukierniczej z uwzględnieniem systemu HACCP

charakterystyka surowców cukierniczych


Szczegóły: Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 1 - Kaźmierczak Magdalena

Tytuł: Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 1
Podtytuł: Zasadnicza szkoła zawodowa, technikum
Autor: Kaźmierczak Magdalena
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375443608
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 1

MEN: 2011
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 304
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.44 kg


Recenzje: Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 1 - Kaźmierczak Magdalena

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×