Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 2 Szkoła zawodowa, szkoła policealna
Kaźmierczak Magdalena
Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 2
Szkoła zawodowa, szkoła policealna
Kaźmierczak Magdalena
- Wydawnictwo: Rea
- Rok wydania: 2011
- ISBN: 9788375443615
- Ilość stron: 216
- Format: 16.5x23.5cm
- Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
40,30 PLN
Opis: Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 2 - Kaźmierczak Magdalena
Treści zawarte w podręczniku pozwalają uczniom i przyszłym pracownikom zakładów cukierniczych zdobyć aktualną wiedzę w zakresie:
- tworzyw dekoracyjnych i zasad dekorowania wyrobów gotowych
- charakterystyki i technologi wytworzenia wyrobów cukierniczych, lodów i wyrobów ciastkarskich
- kierunków rozwoju branży cukierniczej.
Szczegóły: Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 2 - Kaźmierczak Magdalena
Tytuł: Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 2
Podtytuł: Szkoła zawodowa, szkoła policealna
Autor: Kaźmierczak Magdalena
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375443615
Kategoria: Podręczniki
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2
MEN: 2011
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 216
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.32 kg
Recenzje: Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 2 - Kaźmierczak Magdalena
Informacje:
Inne pozycje tego autora: Kaźmierczak Magdalena (4)
- Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II. Część 1. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technolog żywności. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - miękka
- Technologie produkcji cukierniczej. Produkcja wyrobów cukierniczych. Kwalifikacja SPC.01 (WSiP) - Miękka
- Pracownia produkcji cukierniczej. Cukiernik / technik technologii żywności. Kwalifikacja T.4. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - miękka
- Zbiór zadań z gastronomii (WSiP) - miękka