Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 2 Szkoła zawodowa, szkoła policealna

Książka

Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 2
Szkoła zawodowa, szkoła policealna

  • Wydawnictwo: Rea
  • Rok wydania: 2011
  • ISBN: 9788375443615
  • Ilość stron: 216
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 40,30 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 40,30 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 2 - Kaźmierczak Magdalena

Treści zawarte w podręczniku pozwalają uczniom i przyszłym pracownikom zakładów cukierniczych zdobyć aktualną wiedzę w zakresie:

- tworzyw dekoracyjnych i zasad dekorowania wyrobów gotowych

- charakterystyki i technologi wytworzenia wyrobów cukierniczych, lodów i wyrobów ciastkarskich

- kierunków rozwoju branży cukierniczej.


Szczegóły: Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 2 - Kaźmierczak Magdalena

Tytuł: Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 2
Podtytuł: Szkoła zawodowa, szkoła policealna
Autor: Kaźmierczak Magdalena
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375443615
Kategoria: Podręczniki
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2

MEN: 2011
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 216
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.32 kg


Recenzje: Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 2 - Kaźmierczak Magdalena

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×