Ciasta Encyklopedia kulinarna

Książka

Ciasta Encyklopedia kulinarna

  • Wydawnictwo: Dragon
  • Rok wydania: 2011
  • ISBN: 9788362521807
  • Ilość stron: 256
  • Format: 21.0x29.0cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 39,95 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 39,95 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Ciasta Encyklopedia kulinarna - Iwona Czarkowska

Pieczone lub na zimno. Z makiem, serem, czekoladą, owocami, warzywami. Ciasta drożdżowe, francuskie, kruche, ptysiowe. Babki, mazurki, keksy, pierniki, tarty i torty...

"Ciasta Encyklopedia kulinarna" to ogromny zbiór przepisów na fantastyczne wypieki, dzięki którym dom wypełnią zapachy z czasów beztroskiego dzieciństwa. To również doskonała pozycja dla tych, którzy rozpoczynają przygodę z tymi specjałami książka, oprócz przepisów, zawiera praktyczne porady dotyczące sposobu pieczenia poszczególnych rodzajów ciasta, odpowiednich dodatków i wielu kulinarnych tricków.


Szczegóły: Ciasta Encyklopedia kulinarna - Iwona Czarkowska

Tytuł: Ciasta Encyklopedia kulinarna
Autor: Iwona Czarkowska
Wydawnictwo: Dragon
Seria: Dobra Kuchnia
ISBN: 9788362521807
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 256
Format: 21.0x29.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.42 kg


Recenzje: Ciasta Encyklopedia kulinarna - Iwona Czarkowska

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×