Ciasta Encyklopedia kulinarna
Iwona Czarkowska
Ciasta Encyklopedia kulinarna
Iwona Czarkowska
- Wydawnictwo: Dragon
- Rok wydania: 2011
- ISBN: 9788362521807
- Ilość stron: 256
- Format: 21.0x29.0cm
- Oprawa: Twarda
Niedostępna
Opis: Ciasta Encyklopedia kulinarna - Iwona Czarkowska
Pieczone lub na zimno. Z makiem, serem, czekoladą, owocami, warzywami. Ciasta drożdżowe, francuskie, kruche, ptysiowe. Babki, mazurki, keksy, pierniki, tarty i torty...
"Ciasta Encyklopedia kulinarna" to ogromny zbiór przepisów na fantastyczne wypieki, dzięki którym dom wypełnią zapachy z czasów beztroskiego dzieciństwa. To również doskonała pozycja dla tych, którzy rozpoczynają przygodę z tymi specjałami książka, oprócz przepisów, zawiera praktyczne porady dotyczące sposobu pieczenia poszczególnych rodzajów ciasta, odpowiednich dodatków i wielu kulinarnych tricków.
Szczegóły: Ciasta Encyklopedia kulinarna - Iwona Czarkowska
Tytuł: Ciasta Encyklopedia kulinarna
Autor: Iwona Czarkowska
Wydawnictwo: Dragon
Seria: Dobra Kuchnia
ISBN: 9788362521807
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 256
Format: 21.0x29.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.42 kg