Sztuka usługiwania Jak być dobrym kelnerem

,

Książka

Sztuka usługiwania
Jak być dobrym kelnerem

,

  • Wydawnictwo: CeDeWu
  • Rok wydania: 2017
  • ISBN: 9788375564600
  • Ilość stron: 234
  • Format: 16.5x21.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 49,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 49,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Sztuka usługiwania - Janasik Aldona, Zarczuk Dorota

Pierwsza książka wydana w języku polskim, poświęcona sztuce nowoczesnej obsługi kelnerskiej.

Skupia się na tym, co w zawodzie kelnera jest najważniejsze - na umiejętnościach interpersonalnych, prezentacyjnych, komunikacyjnych i sprzedażowych, niezbędnych do tego, by odnieść sukces w zawodzie kelnera.

Książka kładzie nacisk na praktykę. Jest napisana językiem bezpośrednim, wzbogacona przykładami, anegdotami, ćwiczeniami do wykonania "na żywo" oraz wywiadami z doświadczonymi przedstawicielami branży restauracyjnej.

- Co odróżnia kelnera przeciętnego od kelnera wybitnego - cechy, postawy, umiejętności
- Kelner jako gospodarz i doradca ds. potraw
- Skuteczne narzędzia sprzedaży kelnerskiej
- Scenariusz profesjonalnej obsługi klienta
- Typologie klientów i zasady ich obsługi
- Jak radzić sobie z trudnymi klientami i w trudnych sytuacjach
- Wskazówki dla menedżerów sali
- Praktyczne ćwiczenia i scenki do oceny
- Opinie profesjonalistów branży restauracyjnej


Szczegóły: Sztuka usługiwania - Janasik Aldona, Zarczuk Dorota

Tytuł: Sztuka usługiwania
Podtytuł: Jak być dobrym kelnerem
Autor: Janasik Aldona, Zarczuk Dorota
Wydawnictwo: CeDeWu
ISBN: 9788375564600
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 234
Format: 16.5x21.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.3 kg


Recenzje: Sztuka usługiwania - Janasik Aldona, Zarczuk Dorota

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Podobne do: Sztuka usługiwania - Janasik Aldona, Zarczuk Dorota



Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:

Inne pozycje tego autora: Janasik Aldona, Zarczuk Dorota (1)