Sztuka usługiwania. Jak być dobrym kelnerem

,

Książka

Sztuka usługiwania. Jak być dobrym kelnerem

,

  • Wydawnictwo: CeDeWu
  • Rok wydania: 2017
  • ISBN: 9788381020183
  • Ilość stron: 233
  • Format: 165x210 mm
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 52,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 52,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Sztuka usługiwania. Jak być dobrym kelnerem - Aldona Janasik, Dorota Zarczuk

Skupia się na tym, co w zawodzie kelnera jest najważniejsze - na umiejętnościach interpersonalnych, prezentacyjnych, komunikacyjnych i sprzedażowych, niezbędnych do tego, by odnieść sukces w zawodzie kelnera.

Książka kładzie nacisk na praktykę. Jest napisana językiem bezpośrednim, wzbogacona przykładami, anegdotami, ćwiczeniami do wykonania na żywo" oraz wywiadami z doświadczonymi przedstawicielami branży restauracyjnej.

- Co odróżnia kelnera przeciętnego od kelnera wybitnego - cechy, postawy, umiejętności

- Kelner jako gospodarz i doradca ds. potraw

- Skuteczne narzędzia sprzedaży kelnerskiej

- Scenariusz profesjonalnej obsługi klienta

- Typologie klientów i zasady ich obsługi

- Jak radzić sobie z trudnymi klientami i w trudnych sytuacjach

- Wskazówki dla menedżerów sali

- Praktyczne ćwiczenia i scenki do oceny

- Opinie profesjonalistów branży restauracyjnej


Szczegóły: Sztuka usługiwania. Jak być dobrym kelnerem - Aldona Janasik, Dorota Zarczuk

Tytuł: Sztuka usługiwania. Jak być dobrym kelnerem
Autor: Aldona Janasik, Dorota Zarczuk
Wydawnictwo: CeDeWu
ISBN: 9788381020183
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 233
Format: 165x210 mm
Oprawa: miękka


Recenzje: Sztuka usługiwania. Jak być dobrym kelnerem - Aldona Janasik, Dorota Zarczuk

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Podobne do: Sztuka usługiwania. Jak być dobrym kelnerem - Aldona Janasik, Dorota Zarczuk



Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:

Inne pozycje tego autora: Aldona Janasik, Dorota Zarczuk (1)