Sztuka usługiwania. Jak być dobrym kelnerem
Aldona Janasik, Dorota Zarczuk
Sztuka usługiwania. Jak być dobrym kelnerem
Aldona Janasik, Dorota Zarczuk
- Wydawnictwo: CeDeWu
- Rok wydania: 2017
- ISBN: 9788381020183
- Ilość stron: 233
- Format: 165x210 mm
- Oprawa: miękka
Niedostępna
Opis: Sztuka usługiwania. Jak być dobrym kelnerem - Aldona Janasik, Dorota Zarczuk
Skupia się na tym, co w zawodzie kelnera jest najważniejsze - na umiejętnościach interpersonalnych, prezentacyjnych, komunikacyjnych i sprzedażowych, niezbędnych do tego, by odnieść sukces w zawodzie kelnera.
Książka kładzie nacisk na praktykę. Jest napisana językiem bezpośrednim, wzbogacona przykładami, anegdotami, ćwiczeniami do wykonania na żywo" oraz wywiadami z doświadczonymi przedstawicielami branży restauracyjnej.
- Co odróżnia kelnera przeciętnego od kelnera wybitnego - cechy, postawy, umiejętności
- Kelner jako gospodarz i doradca ds. potraw
- Skuteczne narzędzia sprzedaży kelnerskiej
- Scenariusz profesjonalnej obsługi klienta
- Typologie klientów i zasady ich obsługi
- Jak radzić sobie z trudnymi klientami i w trudnych sytuacjach
- Wskazówki dla menedżerów sali
- Praktyczne ćwiczenia i scenki do oceny
- Opinie profesjonalistów branży restauracyjnej
Szczegóły: Sztuka usługiwania. Jak być dobrym kelnerem - Aldona Janasik, Dorota Zarczuk
Tytuł: Sztuka usługiwania. Jak być dobrym kelnerem
Autor: Aldona Janasik, Dorota Zarczuk
Wydawnictwo: CeDeWu
ISBN: 9788381020183
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 233
Format: 165x210 mm
Oprawa: miękka
Recenzje: Sztuka usługiwania. Jak być dobrym kelnerem - Aldona Janasik, Dorota Zarczuk
Podobne do: Sztuka usługiwania. Jak być dobrym kelnerem - Aldona Janasik, Dorota Zarczuk
-
Niedostępna