Seria 100. Z mąki i jajek

Książka

Seria 100. Z mąki i jajek

  • Wydawnictwo: Buchmann
  • Rok wydania: 2013
  • ISBN: 978-83-7881-902-8
  • Ilość stron: 162
  • Format: 16.5x21cm
  • Oprawa: okładka twarda
Wysyłka:
Dzisiaj*Zamówienie złożone do godz. 12.00 (nie dotyczy przedpłat zaksięgowanych po godz. 12.00). Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu.
Cena katalogowa 24,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 24,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Seria 100. Z mąki i jajek - Opracowanie zbiorowe

W każdej książce przepisy na 100 potraw na bazie jednego półproduktu. Każdy, kto skorzysta z propozycji kulinarnych, zawartych w tych pięknie wydanych publikacjach przekona się, że …naprawdę umie gotować! Jeśli wie na przykład, jak przyrządzić rosół – ugotowanie stu zup na jego bazie na pewno nie będzie problemem. Spróbujcie sami!

Producent:
Grupa Wydawnicza Foksal sp. z o.o.
Marszałkowska 116/122
00-017 Warszawa (PL)
tel: 22 826 08 82
email: [email protected]


Szczegóły: Seria 100. Z mąki i jajek - Opracowanie zbiorowe

Tytuł: Seria 100. Z mąki i jajek
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Buchmann
Kod paskowy: 9788378819028
ISBN: 978-83-7881-902-8
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 162
Format: 16.5x21cm
Oprawa: okładka twarda
Waga: 0.478 kg


Recenzje: Seria 100. Z mąki i jajek - Opracowanie zbiorowe

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Inne pozycje tego autora: Opracowanie zbiorowe (20)