Seria 100. Z mąki i jajek

Książka

Seria 100. Z mąki i jajek

  • Wydawnictwo: Buchmann
  • Rok wydania: 2013
  • ISBN: 978-83-7881-902-8
  • Ilość stron: 162
  • Format: 16.5x21cm
  • Oprawa: okładka twarda
Wysyłka:
Jutro (poniedziałek 2025-11-10)*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 24,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 24,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Seria 100. Z mąki i jajek - Opracowanie zbiorowe

W każdej książce przepisy na 100 potraw na bazie jednego półproduktu. Każdy, kto skorzysta z propozycji kulinarnych, zawartych w tych pięknie wydanych publikacjach przekona się, że …naprawdę umie gotować! Jeśli wie na przykład, jak przyrządzić rosół – ugotowanie stu zup na jego bazie na pewno nie będzie problemem. Spróbujcie sami!

Producent:
Grupa Wydawnicza Foksal sp. z o.o.
Marszałkowska 116/122
00-017 Warszawa (PL)
tel: 22 826 08 82
email: [email protected]


Szczegóły: Seria 100. Z mąki i jajek - Opracowanie zbiorowe

Tytuł: Seria 100. Z mąki i jajek
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Buchmann
Kod paskowy: 9788378819028
ISBN: 978-83-7881-902-8
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 162
Format: 16.5x21cm
Oprawa: okładka twarda
Waga: 0.478 kg


Recenzje: Seria 100. Z mąki i jajek - Opracowanie zbiorowe

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Inne pozycje tego autora: Opracowanie zbiorowe (20)