Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Część 3. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
Marzanna Zienkiewicz
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Część 3. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
Marzanna Zienkiewicz
- Producent: WSiP
- Rok produkcji: 2015
- ISBN: 9788302135903
- Ilość stron: 184
- Format: 17 x 24.5 cm
- Oprawa: miękka
Niedostępna
Opis: Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Część 3. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne - Marzanna Zienkiewicz
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów).
Publikacja pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do właściwego korzystania z pomieszczeń, urządzeń oraz sprzętu do przygotowywania i ekspedycji potraw i napojów. Liczne ilustracje ułatwiają rozpoznanie i zapamiętanie omawianych urządzeń, a także zrozumienie zasad ich działania.
Szczegóły: Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Część 3. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne - Marzanna Zienkiewicz
Tytuł: Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Część 3. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
Autor: Marzanna Zienkiewicz
Producent: WSiP
ISBN: 9788302135903
Kategoria: Podręczniki
Technikum
Szkoła branżowa I stopnia
MEN: 2014
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok produkcji: 2015
Ilość stron: 184
Format: 17 x 24.5 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.285 kg
Recenzje: Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Część 3. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne - Marzanna Zienkiewicz
Informacje:
Inne pozycje tego autora: Marzanna Zienkiewicz (3)
- Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja HGT.02 / TG.07. Część 1. Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych (WSiP) - miękka
- Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja TG.16. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe (WSiP) - miękka
- Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Część 2 (WSiP) -