Obsługiwanie gości. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner. Szkoły ponadgimnazjalne. Część 2 2014
Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Obsługiwanie gości. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner. Szkoły ponadgimnazjalne. Część 2
2014
Renata Szajna, Danuta Ławniczak
- Producent: Rea
- Rok produkcji: 2014
- ISBN: 9788302147258
- Ilość stron: 120
- Format: 17,6x25,0
- Oprawa: miękka
Niedostępna
Opis: Obsługiwanie gości. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner. Szkoły ponadgimnazjalne. Część 2 - Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Obsługa kelnerska. Część 1 i 2, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład kwalifikacji 9.2 (Obsługiwanie gości). Ćwiczenia dotyczą takich zagadnień, jak: organizacja pracy kelnera, podawanie potraw i napojów, zwyczaje żywieniowe różnych narodów, serwis specjalny, sztuka barmańska, obsługiwanie gości hotelowych oraz organizowanie przyjęć. Zadania zostały uzupełnione licznymi rysunkami i zdjęciami.
Szczegóły: Obsługiwanie gości. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner. Szkoły ponadgimnazjalne. Część 2 - Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Tytuł: Obsługiwanie gości. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner. Szkoły ponadgimnazjalne. Część 2
Podtytuł: 2014
Autor: Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Producent: Rea
ISBN: 9788302147258
Kategoria: Podręczniki
Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Rok produkcji: 2014
Ilość stron: 120
Format: 17,6x25,0
Oprawa: miękka
Recenzje: Obsługiwanie gości. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner. Szkoły ponadgimnazjalne. Część 2 - Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Inne pozycje tego autora: Renata Szajna, Danuta Ławniczak (4)
- Obsługa kelnerska. Podręcznik do nauki zawodu kelner. Część 1. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - miękka
- Obsługiwanie gości. Ćwiczenia. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner. Część 1. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - Miękka
- Obsługa kelnerska. Podręcznik do zawodu kelner. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - Miękka
- Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15 (TG.16). Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych (WSiP) - Miękka