Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz. Kwalifikacja T.6

Książka

Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik żywienia i usług gastronomicznych
Kucharz. Kwalifikacja T.6

  • Wydawnictwo: WSiP
  • Rok wydania: 2014
  • ISBN: 9788302146695
  • Ilość stron: 80
  • Format: 17.0x24.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 24,50 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 24,50 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik żywienia i usług gastronomicznych - Dominik Piotr

Zakres:
kwalifikacja T.6 (Sporządzanie potraw i napojów)

Podręcznik do nauki:
przygotowania się do części pisemnej egzaminu zawodowego,
sprawdzenia swoich umiejętności przed częścią praktyczną egzaminu zawodowego,
zapoznania się z nowymi przepisami i wymaganiami egzaminacyjnymi.


Szczegóły: Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik żywienia i usług gastronomicznych - Dominik Piotr

Tytuł: Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik żywienia i usług gastronomicznych
Podtytuł: Kucharz. Kwalifikacja T.6
Autor: Dominik Piotr
Wydawnictwo: WSiP
Seria: TESTY I ZADANIA PRAKTYCZNE. EGZAMIN ZAWODOWY
ISBN: 9788302146695
Kategoria: Podręczniki
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 80
Format: 17.0x24.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.14 kg


Recenzje: Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik żywienia i usług gastronomicznych - Dominik Piotr

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×