Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych Podręcznik

,

Książka

Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych Podręcznik

,

  • Wydawnictwo: WSiP
  • Rok wydania: 2014
  • ISBN: 9788302141072
  • Ilość stron: 342
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 44,10 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 44,10 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych Podręcznik - Kasperek Agnieszka, Kondratowicz Marzanna

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej.

Omówiono w nim techniczne podstawy wyposażenia w gastronomii (materiały konstrukcyjne, opakowania w gastronomii, podstawy rysunku technicznego, podstawy maszynoznawstwa oraz instalacje w zakładach gastronomicznych i gospodarstwach domowych), wykorzystania wyposażenia technicznego w procesie technologicznym (obróbka wstępna i termiczna, sporządzanie i ekspedycja napojów, chłodzenie i magazynowanie, transport i utrzymanie czystości) oraz projektowania i organizacji pracy w zakładach gastronomicznych i gospodarstwach domowych.


Szczegóły: Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych Podręcznik - Kasperek Agnieszka, Kondratowicz Marzanna

Tytuł: Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych Podręcznik
Autor: Kasperek Agnieszka, Kondratowicz Marzanna
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302141072
Kategoria: Podręczniki
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 342
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.485 kg


Recenzje: Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych Podręcznik - Kasperek Agnieszka, Kondratowicz Marzanna

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Inne pozycje tego autora: Kasperek Agnieszka, Kondratowicz Marzanna (1)