Hotelarstwo Część 4 Usługi żywieniowe Podręcznik
Hotelarstwo Część 4 Usługi żywieniowe Podręcznik
- Wydawnictwo: Format-AB
- Rok wydania: 2014
- ISBN: 9788389184542
- Ilość stron: 272
- Format: 17.0x24.0cm
- Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
37,00 PLN
Opis: Hotelarstwo Część 4 Usługi żywieniowe Podręcznik
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.12. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie".
Dopuszczony do użytku szkolnego.
Szczegóły: Hotelarstwo Część 4 Usługi żywieniowe Podręcznik
Tytuł: Hotelarstwo Część 4 Usługi żywieniowe Podręcznik
Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184542
Kategoria: Podręczniki
MEN: 2014
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 272
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.445 kg
Redakcja: Sawicka Beata