Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych. T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Testy egzaminacyjne. Szkoły ponadgimnazjalne
Piotr Dominik
Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych. T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Testy egzaminacyjne. Szkoły ponadgimnazjalne
Piotr Dominik
- Producent: WSiP
- Rok produkcji: 2015
- ISBN: 9788302150265
- Ilość stron: 96
- Format: 17 x 24.5 cm
- Oprawa: miękka
Niedostępna
Opis: Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych. T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Testy egzaminacyjne. Szkoły ponadgimnazjalne - Piotr Dominik
Publikacja skierowana do uczniów klas 3 szkół ponadgimnazjalnych, którzy kształcą się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.15 (Organizacja żywienia i usług gastronomicznych).
Książka zawiera 5 zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 pytań jednokrotnego wyboru, i zadanie praktyczne. Ponadto w publikacji zamieszczono klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania do zadań, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które według nowej podstawy programowej musi spełniać kandydat na technika żywienia i usług gastronomicznych.
Szczegóły: Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych. T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Testy egzaminacyjne. Szkoły ponadgimnazjalne - Piotr Dominik
Tytuł: Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych. T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Testy egzaminacyjne. Szkoły ponadgimnazjalne
Autor: Piotr Dominik
Producent: WSiP
ISBN: 9788302150265
Kategoria: Podręczniki
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok produkcji: 2015
Ilość stron: 96
Format: 17 x 24.5 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.158 kg
Recenzje: Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych. T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Testy egzaminacyjne. Szkoły ponadgimnazjalne - Piotr Dominik
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Inne pozycje tego autora: Piotr Dominik (20)
- Jazz Tribute To Michael Jackson (Digipack) (Polskie Radio S.A.) -
- Niemiecki Superkurs (Lingo) - Miękka
- Aleksander Jackiewicz (Scholar) - Miękka
- BHP w branży gastronomicznej. Podręcznik do kształcenia zawodowego. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - miękka
- Tim i Miki w Krainie Psikusów (Ongrys) - Miękka
- Przygotowanie pieczywa do dystrybucji. Kwalifikacja T.3.4. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywności. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - miękka
- Pracownia obsługi klientów. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - miękka
- Miłość jest warta starania. (Agora) - twarda
- Kurs zwycięstwa nad lękiem (eSPe) - Miękka
- Wolność (MTJ) - Digipack
- Retronowa (Lou & Rocked Boys) -
- Peron literacki dla Cynki (Krywaj) - Miękka
- Kawiarenka poetycka 4 (Krywaj) - miękka
- Peron literacki Antologia (Krywaj) - miękka
- Peron literacki dla Ani (Krywaj) - Miękka
- Dzisiaj trzeba wybrać (Esprit) - Miękka
- Żywot bardzo cudowny świętej Małgorzaty córki króla Beli Czwartego (Avalon) - twarda
- Wakacje detektywa Pozytywki. Tom 6 (Nasza Księgarnia) - Twarda
- Psychiatria interdyscyplinarna przypadki kliniczne (Medical Tribune) - Miękka
- Teatr 7-8/2024 (Instytut Książki) -