Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych. T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Testy egzaminacyjne. Szkoły ponadgimnazjalne

Ćwiczenia

Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych. T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Testy egzaminacyjne. Szkoły ponadgimnazjalne

  • Producent: WSiP
  • Rok produkcji: 2015
  • ISBN: 9788302150265
  • Ilość stron: 96
  • Format: 17 x 24.5 cm
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 40,50 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 40,50 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych. T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Testy egzaminacyjne. Szkoły ponadgimnazjalne - Piotr Dominik

Publikacja skierowana do uczniów klas 3 szkół ponadgimnazjalnych, którzy kształcą się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.15 (Organizacja żywienia i usług gastronomicznych).



Książka zawiera 5 zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 pytań jednokrotnego wyboru, i zadanie praktyczne. Ponadto w publikacji zamieszczono klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania do zadań, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które według nowej podstawy programowej musi spełniać kandydat na technika żywienia i usług gastronomicznych.


Szczegóły: Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych. T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Testy egzaminacyjne. Szkoły ponadgimnazjalne - Piotr Dominik

Tytuł: Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych. T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Testy egzaminacyjne. Szkoły ponadgimnazjalne
Autor: Piotr Dominik
Producent: WSiP
ISBN: 9788302150265
Kategoria: Podręczniki
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok produkcji: 2015
Ilość stron: 96
Format: 17 x 24.5 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.158 kg


Recenzje: Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych. T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Testy egzaminacyjne. Szkoły ponadgimnazjalne - Piotr Dominik

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×