Hotelarstwo Część 5 Podstawy działalności przedsiębiorstwa Podręcznik Technikum

Książka

Hotelarstwo Część 5 Podstawy działalności przedsiębiorstwa Podręcznik
Technikum

  • Wydawnictwo: Format-AB
  • Rok wydania: 2016
  • ISBN: 9788389184672
  • Ilość stron: 370
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
2 - 3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 39,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 39,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Hotelarstwo Część 5 Podstawy działalności przedsiębiorstwa Podręcznik

Hotelarstwo cz. V Podstawy działalności przedsiębiorstwa jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach (DzUz 17.02.2012 r., poz. 184) oraz ze stanem prawnym obowiązującym w czerwcu 2015 roku.

Podręcznik został dopuszczony do użytku szkolnego.


Szczegóły: Hotelarstwo Część 5 Podstawy działalności przedsiębiorstwa Podręcznik

Tytuł: Hotelarstwo Część 5 Podstawy działalności przedsiębiorstwa Podręcznik
Podtytuł: Technikum
Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184672
Kategoria: Podręczniki
MEN: 2015
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 370
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.68 kg
Redakcja: Sawicka Beata, Sawicka-Muchewicz Anna


Recenzje: Hotelarstwo Część 5 Podstawy działalności przedsiębiorstwa Podręcznik

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×