Obsługa kelnerska. Podręcznik do zawodu kelner. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne
Danuta Ławniczak, Renata Szajna
Obsługa kelnerska. Podręcznik do zawodu kelner. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne
Danuta Ławniczak, Renata Szajna
- Producent: WSiP
- Rok produkcji: 2015
- ISBN: 9788302147357
- Ilość stron: 280
- Format: 16.5 x 24 cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Obsługa kelnerska. Podręcznik do zawodu kelner. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne - Danuta Ławniczak, Renata Szajna
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner. Realizuje treści w zakresie kwalifikacji T.9.2. (Obsługiwanie gości).
Publikacja omawia zagadnienia z zakresu: sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych), zwyczajów żywieniowych różnych narodów, serwisu specjalnego, sztuki barmańskiej, obsługi gości hotelowych oraz organizacji przyjęć. Autorki wsparły treści teoretyczne licznymi przykładami i ilustracjami.
Szczegóły: Obsługa kelnerska. Podręcznik do zawodu kelner. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne - Danuta Ławniczak, Renata Szajna
Tytuł: Obsługa kelnerska. Podręcznik do zawodu kelner. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne
Autor: Danuta Ławniczak, Renata Szajna
Producent: WSiP
ISBN: 9788302147357
Kategoria: Podręczniki
Języki: polski
Rok produkcji: 2015
Ilość stron: 280
Format: 16.5 x 24 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.422 kg