Obsługa kelnerska. Podręcznik do zawodu kelner. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne

,

Podręcznik

Obsługa kelnerska. Podręcznik do zawodu kelner. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne

,

  • Producent: WSiP
  • Rok produkcji: 2015
  • ISBN: 9788302147357
  • Ilość stron: 280
  • Format: 16.5 x 24 cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
2 - 3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 66,80 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 66,80 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Obsługa kelnerska. Podręcznik do zawodu kelner. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne - Danuta Ławniczak, Renata Szajna

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner. Realizuje treści w zakresie kwalifikacji T.9.2. (Obsługiwanie gości).



Publikacja omawia zagadnienia z zakresu: sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych), zwyczajów żywieniowych różnych narodów, serwisu specjalnego, sztuki barmańskiej, obsługi gości hotelowych oraz organizacji przyjęć. Autorki wsparły treści teoretyczne licznymi przykładami i ilustracjami.


Szczegóły: Obsługa kelnerska. Podręcznik do zawodu kelner. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne - Danuta Ławniczak, Renata Szajna

Tytuł: Obsługa kelnerska. Podręcznik do zawodu kelner. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne
Autor: Danuta Ławniczak, Renata Szajna
Producent: WSiP
ISBN: 9788302147357
Kategoria: Podręczniki
Języki: polski
Rok produkcji: 2015
Ilość stron: 280
Format: 16.5 x 24 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.422 kg


Recenzje: Obsługa kelnerska. Podręcznik do zawodu kelner. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne - Danuta Ławniczak, Renata Szajna

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×