Żywienie i usługi gastronomiczne Część V Działalność gospodarcza w gastronomii

Podręcznik

Żywienie i usługi gastronomiczne Część V Działalność gospodarcza w gastronomii

  • Producent: Format-AB
  • Rok produkcji: 2017
  • ISBN: 9788389184764
  • Ilość stron: 322
  • Format: 16.5x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 47,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 47,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Żywienie i usługi gastronomiczne Część V Działalność gospodarcza w gastronomii

Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. V Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: (PDG). Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej (KPS). Kompetencje personalne i społeczne (OMZ). Organizacja pracy małych zespołów Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, opracowaną na podstawie rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej z 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach, oraz uwzględnia stan prawny z lutego 2016 r. Niniejszy podręcznik ma na celu przekazanie wiedzy, tak by uczeń zdobył umiejętności niezbędne do prowadzenia działalności gospodarczej w gastronomii. Treść merytoryczną podręcznika wzbogacają zdjęcia, rysunki i tabele, co pozwala na szybkie i efektywne przyswajanie materiału. Wiedza teoretyczna została wsparta licznymi przykładami wskazującymi na różnorodne sposoby jej praktycznego zastosowania. Polecamy tę publikację nie tylko uczniom techników żywienia i usług gastronomicznych, lecz także osobom pracującym w gastronomii.


Szczegóły: Żywienie i usługi gastronomiczne Część V Działalność gospodarcza w gastronomii

Tytuł: Żywienie i usługi gastronomiczne Część V Działalność gospodarcza w gastronomii
Producent: Format-AB
Seria: Żywienie i usługi gastronomiczne
ISBN: 9788389184764
Kategoria: Podręczniki
Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok produkcji: 2017
Ilość stron: 322
Format: 16.5x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.584 kg
Redakcja: Krajewski Karol, Sawicka-Muchewicz Anna


Recenzje: Żywienie i usługi gastronomiczne Część V Działalność gospodarcza w gastronomii

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: