Żywienie i usługi gastronomiczne część VIII Usługi gastronomiczne Kwalifikacja t.15
Żywienie i usługi gastronomiczne część VIII Usługi gastronomiczne
Kwalifikacja t.15
- Wydawnictwo: Format-AB
- ISBN: 9788389184795
- Ilość stron: 280
- Format: 16.0x23.0cm
- Oprawa: Miękka
1-3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Opis: Żywienie i usługi gastronomiczne część VIII Usługi gastronomiczne
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi gastronomiczne to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach (Dz.U. z?17.02.2012 r. poz. 184) oraz ze stanem prawnym obowiązującym w styczniu 2017 roku.
Szczegóły: Żywienie i usługi gastronomiczne część VIII Usługi gastronomiczne
Tytuł: Żywienie i usługi gastronomiczne część VIII Usługi gastronomiczne
Podtytuł: Kwalifikacja t.15
Wydawnictwo: Format-AB
Seria: Żywienie i usługi gastronomiczne
ISBN: 9788389184795
Kategoria: Podręczniki
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Ilość stron: 280
Format: 16.0x23.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.515 kg
Redakcja: Sawicka Beata, Tul-Krzyszczuk Agnieszka