Przechowywanie i konserwowanie żywności
Lehari Gabriele
Przechowywanie i konserwowanie żywności
Lehari Gabriele
- Wydawnictwo: Multico
- Rok wydania: 2006
- ISBN: 83-7073-436-7
- Ilość stron: 128
- Format: 12.8x19.1cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Przechowywanie i konserwowanie żywności - Lehari Gabriele
Zobacz jak można doskonale przechować i zachować na dłużej sezonowe owoce i warzywa, ryby, mięso?
Jak najlepiej przechować żywność, by zachowała smak, zapach i apetyczny wygląd? Solenie, konserwowanie, kiszenie
Praktyczne rady i pomysły na zdrowe, bezpieczne konserwowanie mięsa, ryb, nabiału. Mrożenie, wędzenie, wekowanie
Jak zatrzymać lato, przygotowując przetwory z owoców
i warzyw na zimę?
Suszenie, przygotowywanie konfitur, kandyzowanie
Mnóstwo przepisów na smaczne, znane i zupełnie odkrywcze przetwory.
Szczegóły: Przechowywanie i konserwowanie żywności - Lehari Gabriele
Tytuł: Przechowywanie i konserwowanie żywności
Autor: Lehari Gabriele
Wydawnictwo: Multico
Kod paskowy: 9788370734367
ISBN: 83-7073-436-7
Tytuł oryginału: VORRATSHALTUNG: FRISCH HALTEN EINFRIEREN KONSERVIEREN
Język oryginału: niemiecki
Tłumacz: Rachańska Ewa
Języki: polski
Rok wydania: 2006
Ilość stron: 128
Format: 12.8x19.1cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.17 kg